Bungie viert vandaag Bungie Day samen met de community

thumbnail

De ontwikkelaar van Destiny 2 viert vandaag Bungie Day, een jaarlijkse viering ooit gestart door Bungie’s community. Gedurende de week heeft Bungie veel leuke activiteiten op de planning staan, waaronder het Bungie Day Giving Festival, een community-competitie voor emblemen en vieringen rondom Destiny 2′s nieuwe visactivitieit. Bij het laatstgenoemde wordt gedurende de week de vangst van exotische vissen verdubbeld en vindt de allereerste Destiny 2-viswedstrijd plaats. Naast deze activiteiten kunnen spelers van 4 tot en met 11 juli meer Reputation verdienen in de Vanguard-, Gambit- en Crucible-playlists.

Viswedstrijd
Vissen is nieuw in Destiny 2: Season of the Deep. Dit jaar organiseert Bungie een viswedstrijd op Bungie Day. Deze vindt vandaag plaats en bestaat uit vijf verschillende viswedstrijden van elk een uur, verspreid over de dag. Spelers moeten zoveel mogelijk vissen vangen en scoren punten op basis van de zeldzaamheid van de vissen. Spelers met de hoogste score kunnen de Bungie Foundation Digital Prize Pack winnen. Meer details over de viswedstrijd vind je hier.

Bungie Day Giving Festival
De Bungie Foundation organiseert deze maand het vierde jaarlijkse Bungie Day Giving Festival, dat loopt van 6 tot en met 23 juli. Hierbij is het mogelijk voor donateurs om geld in te zamelen voor goede doelen als het Little Lights-programma, Direct Relief en College Success Foundation. Het evenement heeft dit jaar veel mooie prijzen beschikbaar, zoals een Exotic Ghost Shell, een Bungie Day-embleembundel, een speciaal Marathon-T-shirt, PlayStation-games giveaways en nog veel meer. Lees hier meer over de aankondiging van het Bungie Day Giving Festival.

Naast het Giving Festival, organiseert Bungie de eerste wereldwijde embleemcompetitie waarbij spelers kans maken om hun eigen embleemontwerp in de game te krijgen. Voor meer informatie over de deelname, bezoek This Week In Destiny van 29 juni.

Bungie Store viert Bungie Day groots
De Bungie Store organiseert een van de grootste uitverkopen van het jaar met een uitgebreide collectie aan nieuwe merchandise en items die op veler verzoek terugkomen. Ook loopt er een uitverkoop tot wel 50% korting op bepaalde items. Nieuwe artikelen in de winkel zijn onder andere de Destiny Grimoire Anthology Volume VI: Partners in Light pre-order, collectibles van Numskull Designs en kleding van LVLP Wear.

Voor spelers die eerdere Bungie Rewards hebben gemist, is er het Retired Rewards Restock-evenement. Hierin keren producten terug voor spelers die in-game-prestaties hebben voltooid. De opnieuw uitgebrachte beloningen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt of tot aan het einde van het evenement op 13 juli om 18:00 uur.

Bungie is een samenwerking aangegaan met Displate om unieke metalen posters (met Destiny-thema) van hoge kwaliteit te maken. Spelers kunnen hiermee hun gamekamer stylen.

In Destiny 2 keert het jaarlijkse gratis evenement genaamd Solstice terug op 18 juli. Hier kunnen spelers hun nieuwe Solstice-armor upgraden met gloei-effecten en deelnemen aan het Bonfire Bash-activiteit. Op 22 augustus vindt de Bungie Showcase plaats voor degenen die uitkijken naar meer informatie over The Final Shape en de toekomst van Destiny 2

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx