Bungie toont nieuwe content voor Act 2 van Destiny 2: Echoes

thumbnail

Het ontwikkelaarsteam van Bungie heeft onlangs in een livestream een voorproefje gegeven van de content die spelers vanaf 16 juli kunnen verwachten in Act 2 van Destiny 2: Echoes.

Echoes: Act 2
Tijdens de livestream verdiepte het team zich in de gebeurtenissen van Echoes: Act 1. Daarnaast kondigden de ontwikkelaars veranderingen aan in de manier waarop verhaalcontent wordt gepresenteerd in de volgende Episode genaamd Revenant, die in oktober lanceert. Ze deelden gameplay-beelden en inzichten voor de nieuwe Echoes Battlegrounds die tegelijkertijd met Act 2 uitkomt. Ook werd er een eerste blik geworpen op de nieuwe Artifact-mods en Seasonal-wapens die worden geïntroduceerd en deelde het team een preview van de nieuwe Solstice armor-ornaments. Spelers kunnen hier de stream terugkijken om zich voor te bereiden op de lancering van Echoes: Act 2 op 16 juli.

Bungie Day 2024
Ter ere van Bungie Day, dat onlangs op 7 juli werd gevierd, is de Bungie Store een feestweek gestart met tal van kortingen. Hierbij horen aanbiedingen voor nieuwe artikelen, waaronder de Crota-pluche. Bovendien ontvangen kopers bij elke bestelling het Guardian Glam-embleem zonder extra kosten. Tot 16 juli om 19:00 uur Nederlandse tijd biedt de Bungie Store een speciaal verzendtarief van slechts € 7,77.*

Tot vandaag 19:00 uur Nederlandse tijd wordt bij aankoop van elk artikel in de Bungie Store € 7,- gedoneerd aan de Bungie Foundation.

*De vaste verzendkosten zijn beperkt tot Bungie Store-bestellingen die worden verzonden in de 48 staten van de VS, de EU en Groot-Brittannië.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx