Bungie onthult meer over Destiny 2: Into the Light en Ghostbusters samenwerking

thumbnail

Bungie heeft aangekondigd dat de langverwachte content-update genaamd Destiny 2: Into the Light op 9 april 2024 lanceert. De update is beschikbaar voor alle spelers. Daarnaast is Destiny 2 een samenwerking aangegaan met Ghostbusters: Frozen Empire, die op 22 maart 2024 in de bioscoop verschijnt.

Destiny 2: Into the Light
Het ontwikkelingsteam deelt in aanloop naar de lancering van Destiny 2: Into the Light meer informatie middels een serie van drie livestreams. De serie wordt getoond middels hands-on gameplay-beelden en gaat onder andere over de nieuwe content, features en beloningen. De livestreams staan gepland voor 19 maart, 26 maart en 2 april en kijkers kunnen twee unieke emblemen verdienen via Twitch Drops. Lees de blogpost voor meer informatie over het koppelen van accounts en het verdienen van de Twitch Drops.

Destiny 2 x Ghostbusters: Frozen Empire
Op 19 maart gaat de samenwerking tussen Destiny 2 en Ghostbusters: Frozen Empire van start. Vanaf dat moment zijn er thematische in-game-items beschikbaar ter ere van de release van de film. Ghostbusters: Frozen Empire verschijnt vanaf 22 maart in de bioscoop.

Het Ghostbusters Firehouse-accessoirepakket bevat een Slimer Exotic Ghost-shell, een Garraka-geïnspireerde Exotic Sparrow en een Ecto-1-thema Exotic-ship. Elke speler die een Ghostbusters-item uit de Eververse store koopt, krijgt de mogelijkheid om zonder extra kosten een Bungie Rewards Slimer Ghost-shell papercraft-masker te downloaden.

Guardian Games All-Stars
Het gratis in-game evenement genaamd Guardian Games All-Stars loopt tot en met 26 maart. Hunters, Titans en Warlocks strijden om de eer van hun klasse via verschillende uitdagingen. Alle spelers die meedoen aan het evenement krijgen de kans om de nieuwe hoverboard te bemachtigen. Met dit nieuwe voertuig, genaamd Skimmer, kunnen spelers verschillende trucs uitvoeren op hun favoriete plekken in het Destiny 2-universum.

Destiny 2: The Final Shape
Vanaf 4 juni 2024 kunnen spelers het opnemen tegen de Witness in de grootste strijd die de Guardians tot nu toe hebben gevoerd. Om spelers extra goed voor te bereiden op het gevecht in The Final Shape, kunnen alle PlayStation Plus-leden zonder extra kosten Destiny 2: The Witch Queen claimen. Deze actie loopt tot en met 1 april 2024.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx