Breng de Justice League superhelden bij je thuis met DCU: Justice League: Throne of Atlantis

thumbnail

Verwelkom in februari de Justice League superhelden bij je thuis! Warner Bros. Home Entertainment brengt 25 februari de bijzondere animatiefilm DCU: Justice League: Throne of Atlantis uit op DVD. In deze gloednieuwe animatiefilm schitteren de favoriete DCU superhelden in de hoofdrol. Deze film mag niet in de collectie van DCU en animatiefans ontbreken!

DCU: Justice League: Throne of Atlantis
DCU: Justice League: Throne of Atlantis is het vervolg op Justice League: War. De Jonge Arthur Curry ontdekt na de dood van zijn menselijke vader zijn ware aquatische afkomst. Maar tijd om hieraan te wennen en zijn pad te vinden is er niet. Als de rechtmatige troonopvolger van het Koninkrijk Atlantis staat hij voor een zware keus. Zijn volk staat op het punt een oorlog te ontketenen tegen de wereld aan de oppervlakte en alleen door zich bij de machtige Justice League aan te sluiten kan Arthur een ramp voorkomen. Zal hij zijn levenslot als Aquaman omarmen en kan hij samen met het Justice League van het DC Universum de wereld te redden van het kwaad?

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box