Branden woeden in het Eifelgebergte in Emergency 2013

thumbnail

Quadriga Games en Deep Silver onthullen vandaag de details van de nieuwe operaties in Emergency 2013. In vier nieuwe missies gaat onder andere een grote vulkaan uitbarsten in Europa en moeten magmastromen worden omgeleid. Dichtbij een bekende renbaan in de vulkanische Eifel moeten levensreddende boringen plaatsvinden, terwijl de speler moet proberen de bosbranden, die ontstaan door de magma, onder controle te krijgen.

Ook voer je een reddingsoperatie op zee uit voor het eiland Sylt. Rampen bedreigen ook Oostenrijk: het gigantische reuzenrad van Wiener Prater is in gevaar. De reddingsoperatie wordt afgesloten met een grote finale in de Eeuwige Stad. De aarde scheurt letterlijk open op het Sint-Pietersplein in het Vaticaan. De hulpdiensten van Emergency moeten alles geven om de mensen in de gevarenzone te redden. Bovendien bevat Emergency 2013 een nieuwe freeplay map en is een brandweerdrone toegevoegd aan het wagenpark van redding voertuigen.

Emergency 2013 is beschikbaar voor Euro 9,99 als een downloadbaar campagnepakket via digitale distributie platformen (de originele game Emergency 2012 is nodig) en voor Euro 29,99 als retaileditie met de nieuwe campagnes en Emergency 2012 Deluxe. Emergency 2013 van Deep Silver en Quadriga Games is vanaf 9 november 2012 verkrijgbaar.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x