Borderlands 3 “True Trials” mini-evenement gaat morgen van start

thumbnail

Oproep aan alle veteraan Vault Hunters! Morgen, 13 mei, begint een gloednieuwe reeks tijdelijke mini-events in Borderlands 3. De True Trials mini-events creëren gloednieuwe uitdagingen voor vechtlustige spelers door de endbosses in de Proving Grounds-maps te versterken en hun damage en health drastisch te verhogen. Degenen die erin slagen een True Trial te verslaan, ontvangen ongelooflijke rewards. De zes weken durende reeks culmineert in de terugkeer van fan-favorite seizoensevent Revenge of the Cartels op 24 juni.

Elke donderdag van de komende zes weken wordt een Proving Grounds-trial tijdelijk omgetoverd tot een True Trial. Wie erin slaagt de opgepoetste endboss te verslaan, ontvangt één van de twee Legendary-items die door het Borderlands 3-ontwikkelingsteam zijn uitgekozen. De rewards veranderen van week tot week, maar bevatten altijd een wapen uit de loot van het basisspel en een ander wapen uit een van de zes uitbreidingen van Borderlands 3. Om loot uit een add-on te krijgen, moet je de bijbehorende add-on bezitten. Bovendien zal de kist aan het einde van iedere week van de True Trial vol zitten met Legendary-items, ongeacht hoe snel je de trial hebt voltooid of hoeveel objectives je hebt gescoord.

De eerste trial – True Trial of Survival – begint morgen om 6 PM CEST in Devil’s Razor (Pandora), met The Lob en Lucky 7 als rewards. Aanvullende details over volgende True Trials zullen elke week worden toegevoegd aan de officiële website van het spel.

Dit alles leidt tot het volgende grote seizoensevent, The Revengence of Revenge of the Cartels, waarin je nog een kans krijgt om Joey Ultraviolet en zijn bendes trouwe schurken te dwarsbomen in de weelderige schuilplaats Villa Ultraviolet. Dit is een van de vele spannende updates die op 24 juni verschijnen, dus kom zeker terug voor meer informatie als we dichter bij de grote dag komen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  1 maand geleden

  Top.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box