Borderlands 3 Seasonal Event ‘Bloody Harvest’ keert ter ere van Halloween terug

thumbnail

Het griezelige seizoen staat voor de deur, Vault Hunters! Net op tijd voor Halloween keert het jaarlijkse Bloody Harvest in-game event terug naar Borderlands 3. Dit tijdelijke seasonal event begint op 8 oktober en eindigt op 5 november, dus je hebt maar weinig tijd om het op te nemen tegen de angstaanjagende Captain Haunt en zijn griezelige volgelingen in de zoektocht naar zeldzame beloningen die alleen beschikbaar zijn tijdens dit event!

Je vriendelijke Saurische scheepsmaat Maurice zet zijn studie over menselijke gewoonten voort. Daarnaast zal hij je opnieuw een missie geven om Hecktoplasma te verzamelen van de geesten die spawnen nadat je de gekwelde vijanden hebt gedood. Dit zijn vijanden die je herkent aan een groene gloed. Als je genoeg Hecktoplasma hebt, keer je terug naar Maurice en zal hij een portaal openen naar Heck – de bloedstollende verblijfplaats van Captain Haunt.

De buit die je in Heck verzamelt, wordt op de juiste manier geschaald naar jouw level en kan worden uitgerust met krachtige Terror-effecten. Als een feestelijke beloning voor het voltooien van challenges, kun je ook een groot aantal cosmetics ontgrendelen, waaronder een weapon trinket, een ECHO Device Skin, een shared Vault Hunter Skin – en voor de meest toegewijde slopers van Heck – een coveted weapon skin:

  • 4 voltooide challenges – ‘A Shrinking Feeling’ weapon trinket;
  • 8 voltooide challenges – ‘Message From Beyond’ ECHO Device skin;
  • 12 voltooide challenges – ‘Haunted Look’ shared Vault Hunter skin;
    15 voltooide challenges – ‘Porphyrophobia’ weapon skin.
  • Bloody Harvest is gratis voor alle spelers die de Borderlands 3-basisgame in hun bezit hebben, maar je kunt de event challenges ook voltooien op The Handsome Jackpot, Xylourgos, Gehenna en Krieg’s Mind – de locaties waar de betaalde campaign add-ons zich afspelen. Campaign add-ons zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

    Zoals bij alle seasonal events heb je de mogelijkheid om je aan of af te melden voor het event via het hoofdmenu, maar als je je mede-Vault Hunters wat bovennatuurlijke buit wil laten zien, doe je er goed aan om deel te nemen aan de chaos die Bloody Harvest is voordat het event op 5 november eindigt!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x