Borderlands 3 add-on ‘Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck’ is nu verkrijgbaar

thumbnail

Klaar voor een echte mind-trip, Vault Hunters? De nieuwste campagne-add-on van Borderlands 3Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck – is nu verkrijgbaar. Bekijk hier de gloednieuwe lanceringstrailer en download hier screenshots, key art en meer.

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck durft de vraag te stellen waarom de bloeddorstige psycho’s uit Borderlands zo ontspoord zijn. De geniale wetenschapper Patricia Tannis gelooft dat ze tot waanzin zijn gedreven door de kennis van een mythische plek genaamd Vaulthalla. De sleutel om deze legendarische plek te ontdekken zou in het hoofd van Krieg – de meest badass psycho van allemaal – liggen. Vanzelfsprekend stuurt Tannis je daarom op een missie in de chaotische gedachten van Krieg in haar zoektocht naar aanwijzingen. Alleen door het overwinnen van de gevaren in Kriegs verwrongen hersenspinsels kun je de beloningen van Vaulthalla binnenhalen.

Help beide kanten van Kriegs gespleten persoonlijkheid om hun traumatische herinneringen te verwerken door zijn innerlijke demonen in stukken te schieten. Probeer daarnaast niet te bezwijken aan de waanzin in Kriegs gebroken geest, terwijl je:

  • Door de krankzinnige visies van Kriegs gedachten reist waar alles niet alleen mogelijk is, maar ook nog eens gewelddadig;
  • De wereld door de ogen van Krieg ervaart, waaronder ook zijn perceptie van fan-favorite personages zoals Maya – het licht in zijn verwrongen leven;
  • Een grote verscheidenheid aan levensbedreigende protesten overwint die Kriegs hersenspinsels oproepen;
  • Het onderzoek van Tannis en de wereld van Krieg uitbreidt in surrealistische side missions en Crew Challenges;
  • Krachtige Legendary-wapens en uitrusting scoort die – volgens Tannis – ook bruikbaar zijn buiten de gedachtewereld van Krieg;
  • Hersenkrakende cosmetische items verkrijgt, waaronder Vault Hunter Heads en Skins.

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck is inbegrepen in de Borderlands 3 Super Deluxe Edition en Season Pass. Een exemplaar van de basisgame is nodig om de extra content te kunnen spelen. Als je klaar bent om je leven in de handen van Tannis te leggen, zoek dan naar een psychomasker – gemarkeerd met een geel uitroepteken – in haar laboratorium aan boord van Sanctuary III.

Ben je niet in het bezit van de Season Pass? Maak je geen zorgen! Met de patch van vandaag wordt namelijk ook de volgende level-cap verhoging uitgerold die voor alle Borderlands 3-spelers gratis te verkrijgen is. De cap wordt verhoogd met vijf levels en skill points, waardoor level 65 het nieuwe hoogste niveau wordt voor uitrusting en speelbare personages. Dit is niet alleen de grootste alleenstaande level-cap verhoging sinds launch, het is ook de laatst geplande verhoging – in ieder geval in de nabije toekomst.

Vergeet ook niet te kijken naar de Gearbox PAX Digital Showcase tijdens PAX Online aanstaande zaterdag 12 september om 21:45 uur. Met de eerste verjaardag van Borderlands 3 op komst kun je niet alleen een terugblik verwachten op het eerste jaar, maar ook een vooruitblik naar wat er komen gaat. Bekijk de showcase op twitch.tv/pax.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x