Borderlands 3 add-on Bounty of Blood is vanaf nu verkrijgbaar

thumbnail
De derde campaign add-on is vanaf nu beschikbaar en brengt een gratis level cap verhoging en updates voor zowel Mayhem Mode 2.0 en Takedown at the Guardian Breach met zich mee.
Vault Hunters, zet je schrap! De nieuwste Borderlands 3 campaign add-on – Bounty of Blood – is vanaf nu verkrijgbaar.
Bounty of Blood is de derde in de serie van vier campaign add-ons die zijn inbegrepen in de Borderlands 3 Season Pass en de Super Deluxe Edition. Je kunt de uitbreiding ook apart aanschaffen, maar je moet wel in het bezit zijn van de basisgame om de extra content te kunnen spelen.
Op de ruige planeet Gehenna heeft de sheriff van Vestige een premie beloofd voor de gewelddadige, monsters-berijdende Devil Riders bende, en het is tijd om deze te gaan claimen. De dorpsbewoners zijn zo taai als wat en zullen doen wat ze kunnen om je te helpen, maar het is aan jou om het gevecht met de Devil Riders aan te gaan. Haal ze neer zodat het gehucht opnieuw kan worden opgebouwd en haar inwoners hun normale leven weer kunnen oppakken.
Behalve het ruige, op Westerns geïnspireerde verhaal tot een goed einde te brengen, biedt Bounty of Blood je ook de mogelijkheid om:
• De weidse vlaktes van Gehenna te doorkruisen met een nieuw, zwaar-bewapend Jetbeast voertuig;
• Vier nieuwe interactieve objecten te bemachtigen die meer complexiteit en variatie zullen toevoegen aan de gevechten die je tegenkomt;
• Te genieten van het gezelschap van een onzichtbare verteller terwijl je nieuwe uitdagingen aangaat in de main story campaign en side missions;
• Te helpen in de wederopbouw van het gehucht Vestige waar iedere door jou gemaakt succes een zichtbare impact heeft;
• Te voldoen aan een groot aantal bijkomende Crew Challenges, zoals het vinden van treasures of het claimen van premies voor zowel monsters als bandieten;
• Nieuwe Legendary loot en cosmetics te verzamelen door deze los te peuteren uit de koude, dode handen van baldadige bendeleden en verwilderde beestjes.
Om Gehenna te kunnen bereiken met je bestaande Vault Hunter heb je toegang nodig tot Sanctuary III – het ruimteschip dat je vrijspeelt door Episode 5 van Borderlands 3’s main story campaign te voltooien. Wanneer je er klaar voor bent om naar Gehenna af te reizen ga je op zoek naar de wanted poster op de tafel voor het Quick Change station op Sanctuary III.
Daarnaast kun je ook een nieuwe Vault Hunter creëren, de opening scenes van het verhaal van Borderlands 3 overslaan en direct naar Gehenna afreizen. Zodra je de campaign add-on hebt geïnstalleerd, selecteer je “Play” in het hoofdmenu gevolgd door “New Game.” Van daar uit kun je kiezen welk verhaallijn je in wilt duiken.
Ongeacht of je Bounty of Blood wel of niet bezit bevat de patch van vandaag ook een gratis level cap verhoging waarmee jouw Vault Hunter naar het nieuwe maximum van level 60 kunt brengen. Ook zijn er nieuwe skill points te ontgrendelen.
De patch bevat ook extra aanpassingen voor de end-game Mayhem Mode 2.0 en de high-level uitdaging Takedown at the Guardian Breach. Deze aanpassingen omvatten onder andere nieuwe Guardian Rank skills, nieuwe class mods en bijkomende damage scaling voor skill damage. Om het volledige overzicht van de patch van vandaag te zien, bekijk je het eerder genoemde artikel.
Houd er rekening mee dat wegens de omstandigheden omtrent de voortdurende COVID-19 pandemie alleen de Engels- en Duitstalige voice-overs beschikbaar zijn bij de launch van Bounty of Blood. Gelokaliseerde ondertiteling voor andere ondersteunde talen zullen vanaf launch beschikbaar zijn en gelokaliseerde voice-overs worden op een later tijdstip toegevoegd.
guest
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
reddevilhhw

Net gekocht in de Steam summer sale. Is dat goed bevalt ga ik zeker ook naar de DLC kijken.

Strummer

Heb me altijd goed vermaakt met Borderlands, misschien deze maar eens aanschaffen.


Naar boven