Boomerang lanceert nieuwe Make and Race app

thumbnail

Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe goed Scooby-Doo kan rijden? Boomerang heeft vandaag Make and Race gelanceerd, een app gebaseerd op de populaire Great Paper Chase online game. Make and Race is een nieuwe mobiele app, waarmee spelers hun eigen zeepkist kunnen maken en kunnen gaan racen met hun favoriete Boomerang-karakters. De game is gebaseerd op populaire series van de zender, waaronder Scooby-Doo, Wacky Races en The Tom and Jerry Show. In de game kunnen spelers hun eigen raceauto samenstellen en aanpassen met verschillende accessoires en gekleurde verf, voordat ze hun creatie testen in verschillende races.

In Make and Race kunnen kinderen kiezen uit een dynamische mix van Boomerang-duo’s die de auto’s besturen; van Scooby-Doo en Shaggy tot Dastardly en Muttley en Tom en Jerry. Zodra het favoriete paar is gekozen, kunnen kinderen creatief worden in ‘The Garage’, waar de inrichting is aangekleed volgens de show van hun gekozen Boomerang-karakters. In ‘The Garage’ kunnen spelers hun zeepkist personaliseren en kleuren zoals zij dat willen, met behulp van kleurpotloden en verf, voordat ze de motoren starten.

Als je drie races achter elkaar wint, worden er spannende nieuwe levels, nieuwe auto-onderdelen en accessoires onthuld om de auto mee te stylen!

Make and Race is nu gratis beschikbaar voor iOS en Android. Kinderen kunnen hun favoriete comedyduo’s, Scooby-Doo en Shaggy en Tom en Jerry iedere dag in actie zien op Boomerang!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box