Boks-streamingevenement La Velada keert op 13 juli terug naar Twitch

thumbnail

Twitch, de interactieve livestreamingdienst, kondigt de terugkeer van het grootste streamingevenement La Velada aan. La Velada, het wereldwijde fenomeen dat amateurboksen combineert met zinderende muziekoptredens, keert op 13 juli 2024 terug voor zijn vierde editie. Het evenement trok afgelopen editie meer dan 3.4 miljoen kijkers en wordt exclusief gestreamd op Twitch.

La Velada, bedacht door streamingicoon Ibai Llanos, heeft kijkersrecords verbroken en miljoenen mensen wereldwijd verenigd voor een onvergetelijke avond vol entertainment. Het evenement belooft dit jaar het grootste tot nu toe te worden, met een line-up van content creators, muzikanten en wereldwijde supersterren.

Ibai Llanos, bedenker van La Velada: “In deze vierde editie hebben we La Velada nog groter gemaakt en we denken dat het nog spectaculairder zal zijn. Er zijn meer boksers dan ooit, en het niveau van allemaal stijgt jaar na jaar. Er zijn meer gasten dan ooit met een verscheidenheid aan stijlen, wat zorgt voor een acht uur durende show. En er zal ook meer lawaai en meer publiek zijn dan ooit in een van de grootste stadions ter wereld. Ik denk dat deze Velada helemaal te gek gaat worden en ik kan niet wachten tot het begint.

Dit jaar zijn er weer epische boksshowdowns. Top content creators, waaronder Carrera, Agustin51, Guanyar, La Cobra, Viruzz, Shelao, Plex, El Mariana en nog veel meer, gaan de strijd aan in de ring. Ook is er muzikaal vuurwerk met live optredens van internationale muzieksensaties, waaronder Will Smith, Julieta Venegas, Bizarrap, David Bisbal, Young Miko, Nicki Jam, Anuel en Paulo Londra.

Dan Clancy, CEO van Twitch: “La Velada weerspiegelt perfect de missie van Twitch om te entertainen en verbinding te maken. Het is een bewijs van de creativiteit en passie van onze community, en we zijn blij om opnieuw de exclusieve streaming-thuisbasis te zijn voor dit wereldwijde fenomeen.

La Velada wordt gestreamd vanuit het iconische Santiago Bernabeu-stadion in Madrid op 13 juli op twitch.tv/ibai.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx