Bobby Kotick treedt terug als CEO van Activision Blizzard

thumbnail

Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard, zal slechts tot eind 2023 in zijn functie blijven na de overname door Microsoft. Kotick zal rapporteren aan Microsoft’s hoofd gaming, Phil Spencer. De man was van februari 1991 tot juli 2008 CEO van Activision. Na de fusie van Activision met Vivendi Games werd de man CEO. Verder werd hij veel geplaagd toen bekend werd dat vele incidenten omtrent ongewenst gedrag op de werkvloer voor kwamen. Tegen zijn medewerkers liet hij weten in een bericht, dat uitlekte via de Newsroom:

Ik heb lang gezegd dat ik volledig bereid ben om te helpen met de transitie, Phil heeft mij gevraagd om aan te blijven als CEO van ABK en aan hem te rapporteren en we hebben afgesproken dat ik dit tot eind 2023 zal doen. We kijken er allebei naar uit om samen te werken aan een soepele integratie voor onze teams en spelers.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2472
  1 maand geleden

  Hij was een CEO tijdens de meest turbulente tijd van Blizzard.Door de hoeveelheid incidenten kan ik er niet bij geloven dat hij er niet eerder van op de hoogte was.Jammer dat hij er zonder enige kleerscheuren vanaf heeft weten komen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx