Blizzard Entertainment is terug op Gamescom 2024

thumbnail

Blizzard Entertainment is verheugd om hun aanwezigheid op de Gamescom van dit jaar te bevestigen en terug te keren naar Keulen om twee van hun populairste lanceringen van 2024 te vieren: World of Warcraft: The War Within en Diablo IV: Vessel of Hatred.

De show van dit jaar belooft nog meer opwinding te brengen, want Blizzard Entertainment zal een grote aanwezigheid hebben naast andere Xbox Game Studios op de Xbox-stand, waar ze samenkomen om aankomende games te vieren en contact te maken met de community in Europa en de rest van de wereld.

“We zijn ongelooflijk enthousiast om Warcraft, Diablo en Overwatch naar onze Europese community te brengen op Gamescom”, zegt Johanna Faries, President van Blizzard Entertainment. “Het is geweldig om samen met een aantal van onze getalenteerde ontwikkelaars naar Keulen te reizen, zodat we samen kunnen komen met spelers en de speciale connecties kunnen vieren die nog steeds worden gesmeed binnen onze universums.”

World of Warcraft viert de lancering van The War Within, het eerste deel in de ambitieuze Worldsoul Saga. De wereldwijde lancering vindt plaats op 27 augustus CET – één dag na gamescom – en is de perfecte gelegenheid voor de community om dit samen te vieren. Spelers met de Epic Edition of fysieke Collector’s Edition van The War Within kunnen het spel spelen als de early access op 23 augustus live gaat.

Diablo is ook volop aanwezig op het evenement en brengt de wereld van Sanctuary naar Gamescom met Diablo IV: Vessel of Hatred.

Overwatch 2 heeft een gezamenlijke stand met Porsche, waar hun nieuwe samenwerking wordt uitgelicht met een levensgroot D.Va-beeld dat is gemodelleerd naar de nieuwe, volledig elektrische Macan en waar fans worden uitgenodigd om mee te doen aan een levensechte weergave van een iconische Overwatch 2-map.

Meer informatie volgt binnenkort. We hopen je vanaf 21 augustus in Keulen te zien!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx