Bleszinski’s aankondiging van nieuwe game krijgt uitstel

thumbnail

Lekker irritant. Zit die Cliff Bleszinski de gehele periode maart te teasen naar een nieuwe game aankondiging die vandaag plaats moet vinden, krijgt ook dat uitstel. Het zijn namelijk niet alleen de games die uitstel krijgen de laatste tijd, maar ook de aankondigingen. Vanavond zou Bleszinski van Epic Games een nieuwe game aankondigen. Echter moeten we nu wachten tot aanstaande maandavond. Dat heeft Late Night co-producer Gavin Purcell bekend weten te maken. Het zou kunnen gaan om Gears of War 3, al lijkt de kans daarop nog vrij klein.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Gears of War 3 lijkt mij meer iets voor de E3, als het namelijk een exclusieve game blijft zal Microsoft het wel op die manier willen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Zou het niet gewoon een vorm van aandacht vragen zijn. Je wordt natuurlijk wel nieuwsgierig nu. Maar Gears of War 3 zou niet verkeerd zijn natuurlijk:)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Hoop stiekem op Shadow Complex 2, maar zal wel niet. En Gears of War 3 ligt erg voor de hand, dus dat zal dan ook wel. Iedereen weet dat ze ermee bezig zijn, dus ja waarom dan ook niet, de game moet binnen een jaar uit zijn, dus wordt tijd dat ze em officieel aankondigen.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box