Bleszinski: Gears of War 4 komt zeker wanneer deel 3 succes is

thumbnail

Epic design chief Cliff Bleszinski heeft laten weten dat een opvolger voor Gears of War 3 zeker zal gaan verschijnen wanneer deel 3 ook een succes zal zijn. Dat heeft de man verteld via de Ripten. Volgens Bleszinski is er altijd een nieuwe weg die bewandeld kan worden wanneer een voorgaande game een succes is gebleken.

“Wel, er is altijd een Peter Jackson route, toch? Kijk naar The Hobbit (het vervolg op Lord of the Rings). We zijn business mensen. Gears of War 1 en 2 verkochten zo’n 6 miljoen maal, dus wanneer het spel uit komt (deel 3) en het verkoopt goed, dan zou het dom zijn als je geen nieuwe game maakt, toch?”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Dus wat jullie betreft elk jaar een Gears?:D

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Gears pwnt. Het is tenminste een originele franchise en geen ripoff zoals veel van de concurrentie.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  hoe meer gears hoe beter. gears of war is Naar mijn Mening 1 van de beste IP’s deze generatie. fantastische games hoop meer te zien van Gears op zowel deze generatie als de volgende!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  .. van mij mogen ze wel eens een nieuwe franchise maken. Heb het wel gezien met Gears. Veel te Amerikaans. Zou bijvoorbeeld leuk zijn als de xbox eens een keer een goede adventure game kreeg. Het zijn alleen maar shooters en race games, maar heb al jaren geen fatsoenlijke adventure game op de xbox gespeeld. Een Drake’s adventure is super vet, maar op de xbox heb je helemaal niks fatsoenlijks. Dus MS, maak een keer een goede exclusive platform/adventure game. Maar ipv eens iets nieuws krijg je alleen maar sequels van sequels van dezelfde franchise van een genre waarmee je… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  En dan deel 5,6,7 beetje het Call of Duty idee. :weird:


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box