BLEACH: The 3rd Phantom krijgt nieuwe rol in Europa

thumbnail

SEGA Europe Ltd heeft vandaag aangekondigd dat BLEACH: The 3rd Phantom begin volgend jaar in Europa zal worden uitgebracht, exclusief voor de Nintendo DS. BLEACH: The 3rd Phantom, dat is gebaseerd op de veelgeprezen manga en tekenfilms, is voor deze serie het eerste uitstapje naar het strategische RPG-genre.

De exclusieve verhaallijn van BLEACH: The 3rd Phantom, een spin-off van het hoofdverhaal, is volledig tot stand gekomen onder toezicht van Tite Kubo, de auteur en bedenker van BLEACH. Het verhaal geeft meer informatie over gebeurtenissen die plaatsvonden vóór de anime en concentreert zich op de Soul Reaper-tweeling Fujimaru Kudo en zijn zus Matsuri Kudo. Tijdens het verhaal komen fans naast de bekende gezichten van Ichigo Kurosaki en Rukia Kuchiki personages tegen die ze nog nooit eerder hebben gezien en die speciaal voor deze titel zijn ontwikkeld. De twee hoofdpersonages bieden een volledig unieke gameplay. Daarnaast kunnen ze samenwerken om hun ultieme technieken te gebruiken. De resterende cast bestaat uit meer dan vijftig personages, die je stuk voor stuk kunt selecteren voor de strijd.

Tijdens hun reis door het spel ontdek je dan ook talloze dynamische persoonlijkheden. Via interactieve speldialogen kun je persoonlijke relaties met de personages opbouwen en zelfs nieuwe personages vrijspelen. Terwijl je tegen de Arrancar en Hollows vecht, krijg je ervaringspunten waarmee je hun vaardigheden verder kunt aanpassen. Je kunt de unieke vaardigheden en sterke punten van elk personage afstemmen op elke situatie terwijl je een leger opbouwt en aanstuurt van maximaal acht Soul Reapers. BLEACH: The 3rd Phantom maakt gebruik van een traditionele strategische RPGgameplay. Als extra bonus worden de gevechten in het spel in animestijl weergegeven.

Gamers krijgen het beste van twee werelden: de graphics van de veldkaart zijn krankzinnige weergaven van BLEACH-personages in een isometrische 3d-omgeving, terwijl de gevechten in het spel zijn gerenderd met schitterende 2d-graphics uit de tekenfilm. Zodra je de verhaalmodus hebt doorlopen, kun je allerlei content vrijspelen. Via de multiplayerfunctie kunnen twee spelers direct tegen elkaar spelen in de draadloze modus.

BLEACH: The 3rd Phantom voor de Nintendo DS wordt begin 2010 uitgebracht in Europa.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box