Black Desert Online’s nieuwe expansie teaser trailer

thumbnail

Pearl Abyss heeft vandaag de tweede teaser trailer vrijgegeven van Black Desert Online’s aankomende expansie Land of the Morning Light. Deze staat in schril contrast met de lichthartige trailer van vorige week en legt de nadruk op de vele gevaren en mysteries die deze wereld rijk is.

De Land of the Morning Light expansie komt in juni naar PC en biedt avonturiers een uitbreiding met een unieke setting die geïnspireerd is op de Koreaanse middeleeuwen (Joseon periode). Spelers kunnen uitkijken naar verhaallijnen die vol zitten met Koreaanse folklore, uitdagende eindbazen en waardevolle beloningen.

Pearl Abyss is daarnaast een samenwerking aangegaan met de bekende folk zangeres So-hee Song en de Koreaanse Toerisme Organisatie voor een unieke cross-promotionele video die de culturele wonderen van Korea tentoonspreidt als ook beelden uit Land of the Morning Light gebruikt. De “Journey to Utopia” video combineert prachtige beelden vanuit 12 verschillende historische locaties die ook in de game te vinden zijn.

Om de komst van Land of the Morning Light te vieren, nodigt Pearl Abyss avonturiers uit om in te loggen en gedurende een beperkte periode van exclusieve voordelen te genieten. Tot en met 7 juni kunnen spelers een Value Pack, Blessing of Kamasylve en Secret Book of Old Moon krijgen. Deze items bieden verschillende buffs om avonturiers op hun reis te helpen.

Bovendien is er tot en met 31 mei een feestelijke couponcode beschikbaar voor alle avonturiers. De coupon bevat de pet Haetae en een ‘Choose Your 7-Day Box’ voor een extra in-game buff. Check voor meer info de GM Note.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx