Black Desert Online ziet 230% stijging in nieuwe spelers na 2021 Class Reboot update

thumbnail

De Zuid-Koreaanse videogames ontwikkelaar Pearl Abyss heeft aangekondigd dat  Black Desert Online in het Westen een 230% stijging aan nieuwe dagelijkse spelers heeft gerealiseerd, nadat het in December van vorig jaar significante content updates heeft uitgerold, waaronder een class reboot en nieuwe season servers. Wereldwijd was dit percentage gestegen met 165%.

In December kregen 17 van de totaal 23 beschikbare classes een reboot en werden veel van de vaardigheden, animaties en aanvalskracht herzien. Daarnaast werden er nieuwe customisation en visuele kenmerken toegevoegd die de unieke identiteit van elke class benadrukt. Spelers zullen verheugd zijn dat de algemene class balans is verbeterd, waaronder de onderdelen die avonturiers helpen met de PvE content.

De class reboot wordt vanaf vandaag gevierd met een personaliteit test waarin Avonturiers kunnen leren welke class het beste bij hun past. Daarnaast is er een Marni’s Unstable Fuel item beschikbaar waarmee spelers nieuwe classes uit kunnen proberen met gear van hun main class. Nieuwe in-game beloningen zijn toegevoegd in de vorm van guild missies en login beloningen en spelers kunnen daarnaast de winter season servers gebruiken om een nieuwe class snel naar maximaal level te krijgen.

Voor meer informatie aangaande de class updates, season servers en ander nieuws bezoek je de officiële website.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box