Black Desert Online verenigt woensdag tweelingzussen Maegu en Woosa

thumbnail

Pearl Abyss heeft vandaag aangekondigd dat Maegu, de tweede tweeling class, op 18 januari het strijdtoneel van Black Desert Online zal betreden. Deze class was al beschikbaar voor de mobiele versie van de game, maar zal nu net als haar tweelingzus Woosa beschikbaar komen voor de PC versie.

Maegu en Woosa zijn slechts enkele van de opwindende updates die in 2023 naar Black Desert Online komen. In-game wordt al gehint dat de tweeling afkomstig is uit het “Land of the Morning Light”, een nieuwe regio die in de eerste helft van dit jaar aan de game zal worden toegevoegd. Dit nieuwe land zit vol met Koreaanse folklore, nieuwe eindbazen, verhaallijnen en beloningen.

Maegu beschikt over spectaculaire vechttechnieken en beheerst de magie van de vos met negen staarten. Deze vijf unieke skills gebruikt ze met dodelijke elegantie:

 • Soul Tear: Maegu sprint bliksemsnel in de vorm van een vos naar haar vijanden, waarna ze terug veranderd in haar menselijke vorm om haar vijand aan te vallen met haar Binyeo mes.
 • Tethered Souls – Flow: Hanpuri: Met de elegantie van een danseres gebruikt ze haar Fox Charm om vijandelijke acties te stoppen en een Binyeo mes aanval te plaatsen.
 • Ghost Bomb: Maegu draait haar lichaam en ontwijkt daarmee inkomende aanvallen terwijl ze schade doet met haar Fox Charm.
 • Bristling Sparks: Versterkt de kracht van de Fox Charm en vormt een formatie die continue schade doet aan haar voorzijde. Met haar Binyeo mes kan ze de Charm laten ontploffen voor extra schade.
 • Foxspirit Deceiver: Kanaliseert de kracht van haar Fox Spirit en creëert een dubbelganger die haar vijanden verwart. Ze heeft de mogelijkheid om direct van positie te veranderen met deze dubbelganger.

Maegu’s komst wordt a.s. woensdag gevierd met een aantal events en spelers kunnen J’s hammer item claimen via de officiële Black Desert website na de reguliere maintenance. Dit item is normaliter lastig te verkrijgen en stelt spelers in staat om zonder risico gear op te waarderen.

Meer informatie over Maegu is hier te vinden. Voor meer informatie over Black Desert Online, bezoek je de officiële website. Volg de game daarnaast ook op Facebook, Twitter en YouTube voor de allerlaatste ontwikkelingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx