Black Desert Online beta aangekondigd

thumbnail

Daum Games heeft vandaag aangekondigd dat de tweede bèta fase 18 februari van start gaat. Spelers met een Explorer’s of Conqueror’s pre-order krijgen automatisch toegang. Vanaf begin februari kunnen anderen zich aanmelden via de Black Desert Online website. Meer info over de inhoud van deze bèta fase wordt later bekend gemaakt.

Daarnaast is Daum Games verheugd de standalone versie van de Black Desert Online Character Creator te onthullen, simpelweg de beste character customization tool op de markt.

Spelers kunnen naar hartelust personages aanmaken en deze later importeren in de aankomende bèta client en/of de uiteindelijke game die in het eerste kwartaal van 2016 zal uitkomen voor PC. De volledige instructies van deze tool zijn terug te vinden op de event pagina, die tevens beschikbaar is vanuit de Character Creator client. Hier kan de community binnenkort prijzen winnen door gemaakte creaties in te sturen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box