Black Desert Mobile verwelkomt spectaculaire Solaris class

thumbnail

Pearl Abyss, de Zuid-Koreaanse ontwikkelaar en uitgever van Black Desert Mobile heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe Solaris class toegevoegd wordt aan de populaire mmorpg. Hierdoor is er nu een ruime keuze  uit totaal 22 speelbare personages. Om haar komst te vieren kunnen spelers uitkijken naar een reeks in-game events en beloningen.

Solaris, “The Slayer of Holy Flame”, is een krachtige nieuwe melee class die rond zwaait met haar scherpe Jordun alsof het een veertje is. Hiermee drijft ze haar vijanden in de hoek en verovert ze het slagveld. Samen met haar Warden sub-wapen deelt ze krachtige vuur aanvallen uit.

Bekijk haar class preview video hier
Een aantal van haar skills:

Ynix’s Flame: Een passieve skill waarmee Solaris vijanden kan verbranden die te dicht in de buurt komen. Het verminderd ook schade die door andere spelers wordt toegebracht en maken haar aanvallen tegen monsters krachtiger.

Cleansing Flame: Solaris zwiept haar Jordun wapen tegen haar vijanden om ze neer te slaan.

Lava Surge: Solaris maakt gebruik van Jordun’s vlam om lava te creëren en zware schade te berokkenen aan de vijand.

Dragon’s Maw: Versterkt de Jordun vlammen om zware aanvallen uit te voeren tegen vijanden die direct voor haar staan.

Dragon’s Rage: Sla vijanden in de grond. Deze skill kan worden verbeterd met een grotere reikwijdte.

Thermal Rush: Solaris duwt haar vijanden weg met haar Jordun wapen. Tegenstanders worden verdoofd door de laatste slag.

Lava Explosion: Solaris roept een lava explosie op die zware schade doet op de positie van de vijand.
Call of Dragain: Deze skill verbeterd de snelheid van Solaris en stelt haar in staat snel ruimte te overbruggen om vervolgens toe te slaan.

Dit is slechts een handvol van de skills die haar arsenaal rijk is en avonturiers zullen verheugd zijn met alle combos en strategische opties die deze spannende nieuwe class te bieden heeft.

Verschillende in-game events vieren Solaris’ komst in Black Desert Mobile, waaronder een fortune cookie event waar spelers koek kunnen bakken van meel dat wordt gedropt door monsters. Deze kunnen vervolgens worden geruild voor Alyaelli Fragments, een zeldzaam materiaal dat wordt gebruikt om Abyssal Gear te maken.

Daarnaast is er een level-up event voor de nieuwe Solaris class. Avonturiers die haar naar level 70 weten te levelen krijgen de volgende waardevolle in-game beloningen: Epic Outfit Chest, Solaris Skillbook Chest, Primal Relic Chest, en 1000 Black Pearls.

Nieuwe wekelijkse en dagelijkse missies omvatten de Boss Rush en Black Spirit Quests en deze belonen spelers met Ancient Gold Coins die vervolgens kunnen worden omgeruild voor Advice of Valks, Ancient Chest, Rush Stamps.

Voor meer informatie over deze nieuwe class, waaronder een volledige beschrijving van haar skills en al het andere Black Desert Mobile bezoek je de officiele website. Speel Black Desert Mobile gratis en download de game op de  Apple App Store of de Google Play Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box