Black Desert lanceert Great Expedition en Sycraia content in grote update voor console

thumbnail

Pearl Abyss heeft aangekondigd dat de console versie van Black Desert vandaag een grote update krijgt die zowel de Great Expedition content en de Sycraia Underwater Ruins bevat. Deze langverwachte update introduceert nieuwe quest lines, schepen, een nieuw handelssysteem en verschillende events en verbeteringen.

De Great Expedition brengt nieuwe content en activiteiten naar de Margoria zee. Vanuit de tavernes en herbergen in Velia en Port Epheria zijn matrozen op zoek naar moedige kapiteins die het commando willen voeren over nieuwe schepen zoals de Epheria Cog, Bartali Sailboat of grotere schepen zoals de Epheria Caravel trading ship of het Epheria Galeass oorlogsschip. Deze laatste twee schepen kunnen worden verkregen door respectievelijk de reeds bestaande Epheria Sailboat of de Epheria Frigate boten te upgraden. Op zee kunnen kapiteins op ontdekkingstocht gaan, reddingsmissies uitvoeren, jagen op zeemonsters, schatzoeken en maritieme oorlogsvoering bedrijven.

De update komt met een nieuw handelssysteem waarbij spelers kunnen handelen op zee. Met deze handel kunnen ‘Crow Coins’ worden verkregen. Deze nieuwe geldeenheid is ooit bedacht door een geheim genootschap en het is bekend dat deze munt grote rijkdom en roem brengt. Door te barteren kunnen kapiteins ook upgrade materialen vergaren voor hun schepen. Het handelen kan op plaatsen waar de Papu en Otter Barterers leven en/of verloren matrozen op zee

Sycraia is een onderwater ruïne en een leveling spot voor ervaren spelers. Hier kunnen ervaren avonturiers architectonische wonderen bezichtigen en monsters bevechten diep in prachtige beeldhouwkunsten. Aangezien de monsters ancient weapons zijn die de oude steden moeten verdedigen, is confrontatie onvermijdelijk. De eindbaas die deze regio verdedigd is Sycrid, een groot zeemonster die waardevolle beloningen bewaakt zoals Tungrad Rings, Black Stones, Capras Stones, en Memory Fragments.

Pearl Abyss viert deze grote update met een mix van in-game events waarin avonturiers de nieuwe Epheria Cog en Sailing EXP kunnen verkrijgen door Ancient Coins te verzamelen door de diepzee monsters van Sycraia te verslaan.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  21 dagen geleden

  Goed om te weten.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box