Black Desert Corsair class nu beschikbaar

thumbnail

Black Desert verwelkomt vandaag de nieuwe Corsair class in Black Desert. Het is de 23e class binnen de Black Desert franchise en zal gelijktijdig verschijnen voor PC, PlayStation, Xbox, iOS en Android. Deze roekeloze zwaardvechter beschikt over de krachten van de oceaan. Haar vechtstijl bootst de golven van de zee na en kan worden omschreven als onvoorspelbaar, krachtig en cool.

Haar hoofdwapen is de Serenaca, een composiet zwaard dat zich kan verlengen. Haar sub-wapen, de Mareca geeft corsair de mogelijkheid te transformeren in een zeemeermin. Als piraat kan ze sneller zwemmen en langer onder water blijven dan andere classes in Black Desert.

Corsair beschikt over een schat aan krachtige skills waaronder:

 • Riding Waves: Corsair surft snel naar voren om haar vijand aan te vallen. Hiermee verdoofd ze haar tegenstander en verstrekt ze haar eigen verdediging. Het activeren van een skill transformeert Corsair in een zeemeermin, waarmee ze snel lange afstanden kan afleggen.
 • Soaring Wave: In zeemeermin vorm kan Corsair grote brekende golven op haar vijanden afsturen.

Bekijk haar Skill & Combat preview video hier.

Om haar komst te vieren, biedt elk platform verschillende in-game events en beloningen.

Black Desert Console’s laatste update introduceert tevens een speciale Season Server die avonturiers helpt gekozen classes sneller te levelen door middel van extra EXP en support boxes. Ideaal om mee te beginnen of met een alt te starten.

Voor meer informatie over Corsair en de specifieke events per platform check de officiële websites voor PC, console, en mobile sites.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box