Bioware vraagt naar interesse in multiplayer in Mass Effect 3

thumbnail

BioWare heeft een poll online staan waarin men vraagt naar de interesse in de multiplayer in Mass Effect 3. Via de Surveymonkey vinden we het formulier met vragen van het concern. Er wordt onder andere gevraagd of de maps in Mass Effect 3 goed bevallen zijn. Aan de hand van de poll kijkt men of er in de toekomst ook plaats zal zijn voor een multiplayer in de game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Eens met Grave en die tijd hadden ze ook beter kunnen besteden aan beter eindes. Of op zijn minst een betere uitleg. Opzich leuk die MP, maar Mass Effect is verdomme een SP serie en daarin kun je bij deze trilogie al net zoveel uren in kwijt als een 13 jarige in een gemiddelde shooter. 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Nee, laat maar hangen. Het voegde helemaal niks toe aan de game. Bovendien de mensen die het speelden waren daar puur en alleen om de achievements te halen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box