Bioware kondigt nieuwe Dragon Age en Mass Effect aan

thumbnail

Bioware heeft bekend gemaakt dat het werkt aan een nieuwe Mass Effect en Dragon Age. Tijdens de Game Awards liet men dit weten. Er is al een teaser van de nieuwe Dragon Age 4 game beschikbaar gesteld, maar ook die van Mass Effect is al te zien. In Dragon Age 4 vertelt Varric, een personage uit het tweede deel, in een voice-over dat hij aan je zijde zal gaan vechten tegen de vijand, waaronder de Dread Wolf, een God van verraad. Releasedata voor beide games zijn nog niet bekend gemaakt. Beide titels bevinden zich dan nog in een pre-productie op dit moment.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Arby
  Lid
  374
  3 jaren geleden

  Ik heb me ook vermaakt met Andromeda, al was het wel echt minder dan de eerste games. Veel van de mensen die eraan gewerkt hebben zijn inmiddels vertrokken. We zullen wel zien wat het gaat brengen.

  Reiverdemon
  Lid
  1388
  3 jaren geleden

  Mass effect kan wel weer is. Kijken of die deze keer wel goed is.

  Kont
  Lid
  2349
  3 jaren geleden

  Hoop zo erg op een goede Dragon Age. Zolang t maar weer echt een RPG is en het geen action RPG shit wordt. Gewoon zoals deel 1 met wat betere combat. Maar in de vorige trailer zag je al wat momenten waarop het toch echt wel leek op action dus ben er bang voor.

  Griever
  Lid
  2981
  3 jaren geleden

  Leuk om te zien dat mijn favoriete asari Liara weer terug keert.Hoop dat je dit keer als een Alien kan spelen.Zou graag te keer willen gaan als krogan in de Mass Effect universum.Bij dragon age ben ik erg benieuwd naar de rol van Solas en of Morrigan weer een rol erin krijgt.Ze moeten haar weer speelbaar maken.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx