Bioshock mogelijk verfilmd; Uwe Boll niet als regisseur

thumbnail

Bioshock wordt mogelijk verfilmd voor het witte doek. Vandaag is bekend geworden dat filmmaatschappijen mogelijk interesse zouden hebben om het zeer originele Bioshock te verfilmen. Normaal zijn de meeste games die naar het witte doek komen niet al te best, maar dat lijkt vooralsnog geen slecht teken te zijn voor deze gameverfilming. Het is in ieder geval wel bekend dat de Duitser Uwe Boll vooralsnog niet de regisseur lijkt te worden. Een pak van je hart als je kijkt naar zijn verfilmingen die bijna allemaal in de top 100 slechtste films van IMDB staan. De meesten zelfs vrij hoog genoteerd.

Bioshock zou namelijk met dezelfde technieken gaan werken zoals die ook te zien waren in de spectaculair bloederige film 300. Laatsgenoemde behaalde veel succes door het vele goede acteren voor toch bijna altijd een groen scherm. Mogelijk wil men op deze manier met Bioshock hetzelfde doen, aangezien men dan ook heel veel beelden over kan nemen uit de game, wat logischerwijs goedkoper is dan ze zelf nog eens maken. 2K Games heeft nog niet gereageerd en het is ook nog niet bekend of ze mee zullen helpen. Er is nog geen regisseur, cast of premiere van de film bekend. Hoe en wat moeten we de komende dagen of weken maar in de gaten houden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box