BIGBEN KIDS sluit 2021 muzikaal af met twee nieuwe speelgoedproducten

thumbnail

Bigben Kids presenteert nieuw innovatief audio-speelgoed. De karaokemicrofoon Maïkou, met dieren- en robotstem, en de projecterende nachtlampjes Owly en Owlyvi met luisterverhalen zijn nu verkrijgbaar. 

Zullen we een liedje zingen?
Naar muziek luisteren, dansen en imiteren vinden kinderen heerlijk. Voor de beste zanger in spe of entertainer in de dop is er de draadloze karaokemicrofoon Maïkou. Maak er samen met je kind een knotsgekke show van!

Je hoort niet alleen je eigen stem, maar met de bijgeleverde microfoonkoppen kan je kind zijn of haar stem veranderen in die van een zware pandastem, hoge vogelstem of dat van een robot. De Maïkou karaokemicrofoon kan nog meer. De microfoon heeft lichteffecten en het gezongen liedje kan je opnemen dankzij de handige opnamefunctie.

Muziek kun je eenvoudig en draadloos via Bluetooth afspelen. Zo kan je kind de muzikale prestaties afspelen en aan zijn of haar publiek presenteren. De microfoon, die in twee kleuren (roze en blauw) verkrijgbaar is, is ook geschikt om als kleine Bluetooth-speaker te gebruiken.

De karaokemicrofoon Maïko is verkrijgbaar in blauw en roze – adviesprijs: € 34,99

Wijze nachtlampjes
Het is bedtijd. Tijd voor een verhaaltje, een van de gezelligste momenten van de dag. Met de verhalende nachtlampjes Owlyvia en Owly wordt het slaapritueel gegarandeerd magisch. Stop het schijfje in Owly’s hoed en laat je fantasie de vrije loop. Bij Owlyvia en Owly zijn drie verhaaltjes standaard meegeleverd, die voorzien zijn van projectie en achtergrondmelodieën voor een aangename bedtijd-ervaring.

Niet alleen brengen de nachtlampjes sfeer en rust in de slaapkamer door het verstelbare gedimde licht, het geeft kinderen ook een vertrouwd gevoel dat er een lichtje (wit licht of regenboog) in de kamer brandt. De uilenlampjes projecteren zowel lichteffecten als (voorlees)verhaaltjes op de muur of het plafond en hebben drie melodiestanden die ook op tijd instelbaar zijn. Naast de drie verhaaltjes die standaard meegeleverd worden, zijn er ook verhaaltjes los verkrijgbaar.

Owlyvia en Owly zijn niet alleen leuk om te zien, maar zorgen er ook voor dat je kind langer slaapt dan een slechts een ‘uiltje knappen’.

De volgende schijfjes met verhalen zijn los verkrijgbaar (adviesprijs € 9,99):
De Seizoenen – Tom ontdekt drie seizoenen en deelt zijn ontdekkingen
De Klassiekers – De drie kleine biggetjes, Jack en de magische boon en Het Lelijke Eendje

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box