Bestrijd het kwaad in Naruto Ninja Council 2 voor de DS

thumbnail

Naruto-fans opgelet! Naruto Ninja Council 2, is een heel nieuw avontuur dat met de snelheid van een ninja op de Nintendo DS afkomt! Er hangt een nieuwe dreiging boven het mystieke dorp Hidden Leaf en zijn bewoners. Het is de taak van Naruto en zijn collega-ninjas om het dorp te beschermen tegen boosaardige belagers. Naruto Ninja Council 2 wordt uitgegeven door TOMY en gedistribueerd door Nintendo. De game ligt vanaf vandaag in de Europese winkels.

Na de aanval van de boosaardige Orochimaru, proberen de mensen van Hidden Leaf hun gewone leventje weer op te pakken, totdat hun gezworen vijand plots zijn opwachting maakt. Met de dreiging van een nieuwe aanval, verzamelen Naruto en zijn medeninjas zich, om met teams van elk drie man, het kwaad te bestrijden.

De speler vormt zelf zijn ultieme team van drie ninjas, om met gevarieerde krachten en vaardigheden de uitdaging aan te gaan. Aan het begin van elke missie kan de speler een leider kiezen uit vijf beschikbare personages, om er vervolgens twee hulp-ninjas aan toe te voegen uit een assortiment van 19 bestuurbare personages. Als het perfecte team is samengesteld, kan de strijd beginnen. Spelers kunnen man tegen man vechten of Chakra-vermogens gebruiken om tegen muren op te rennen en speciale ninjatechnieken toe te passen. Het is ook mogelijk om projectielen te verzamelen om vijanden op afstand uit te schakelen.

Spelers kunnen hun ultieme ninjakunsten activeren via het touchscreen of door in de microfoon van de Nintendo DS te blazen. Elke missie bevat verschillende minigames die via het touchscreen bestuurd moeten worden. Als deze met succes zijn voltooid, wordt de energie van de vijand aan het eind van elke missie iets verminderd.

Creatieve fans van Naruto kunnen zich uitleven in de Doodle Mode. Hierin krijgen spelers aanvankelijk vier canvassen met Hokage-afbeeldingen, om er naar eigen smaak op te tekenen en te kleuren. Daarnaast zijn er extra canvassen vrij te spelen!
Europese spelers die zich aan willen sluiten bij de ninjarevolutie om Hidden Leaf te redden, kunnen vanaf 3 oktober 2008 terecht op de Nintendo DS in Naruto Ninja Council 2. De verwachte verkoopprijs van het spel 44,95.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box