Beleef de reis van Gladiolus in eerste character DLC Final Fantasy XV

thumbnail

Fans van FINAL FANTASY XV kunnen de wereld van Eos vanuit een nieuw perspectief beleven in de eerste, op een personage gebaseerde downloadable content (DLC), getiteld Episode Gladiolus. Voor het eerst kunnen spelers de snelle warp-strike-speelstijl van de kroonprins Noctis even vergeten, om de rol aan te nemen van zijn trouwe metgezel Gladiolus. Deze maakt namelijk gebruik van een heel andere speelstijl, die draait om verdedigen, blokken en counteraanvallen.

Deze episode bevat:
• Een nieuw verhaal, verteld vanuit het perspectief van Gladiolus, dat de gebeurtenissen onthult die plaatsvonden toen dit personage het team verliet in de hoofdverhaallijn van FINAL FANTASY XV.
• Een spannend nieuw vechtsysteem dat draait om de vechtstijl van Gladiolus, die hem laat blokken en counteraanvallen door het nieuwe “Valor”- en “Rage”-systeem.
• Voorheen ontoegankelijke delen van Eos zijn nu geopend om te verkennen.
• Spelers die Episode Gladiolus voltooien krijgen speciale, exclusieve voorwerpen die ze kunnen meenemen naar het hoofdspel.
• Twee gloednieuwe spelstanden, “Score Attack” en “Final Trial”, komen beschikbaar na het voltooien van Episode Gladiolus

SQUARE ENIX heeft ook een gratis game-update uitgebracht die het volgende toevoegt: cutscenes die de verhaalbeleving van Chapter 13 verrijken, de keuze uit twee verschillende speelbare routes door Chapter 13, sterkere ringmagie en toegang tot nieuwe gebieden om te verkennen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx