Beleef de oorsprong van de legende in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

thumbnail

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt deze week naar de Nintendo Switch. Begin je avontuur op 16 juli en reis met Link van hoog boven de wolken tot diep onder de grond om zijn jeugdvriendin Zelda te redden, zodat zij haar lot kan vervullen.

Bekijk nu de The Legend of Zelda: Skyward Sword HD – Releasetrailer voor een indruk van de avonturen die je staan te wachten in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. 

Spelers duiken vanaf een wolkenwereld omlaag naar verschillende gebieden met kerkers vol verschrikkelijke wezens, schatten en puzzels die zelfs de dapperste helden zwaar zullen beproeven. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturing kan de speler met het zwaard in alle richtingen zwaaien – wat voor het eerst ook mogelijk is met de toegevoegde knoppenbesturing.

Als vers afgestudeerde van de Skyloft ridderacademie gaat Link op zoek naar zijn jeugdvriendin Zelda om haar te redden van de mysterieuze demonenvorst Ghirahim. Daarbij wordt hij geleid en geholpen door Fi, de geest van het godinnenzwaard. Onderweg ontmoet Link vele kleurrijke personages, zoals zijn rivaal Ganderd en de mysterieuze krijger genaamd Impa. Op de rug van zijn trouwe Loftwing kan Link door de lucht vliegen en zwevende eilanden bezoeken, om vervolgens door het wolkendek omlaag te duiken en te landen in een wereld vol bossen, woestijnen, vulkanen en meer.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD biedt diverse verbeteringen voor een aangenamere spelervaring, inclusief een verbeterde framerate en het automatisch opslaan van vorderingen, naast verbeteringen aan de uitleg, hulp en informatie die het spel geeft.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt op 16 juli naar de Nintendo Switch en laat spelers de oorsprong van het Meesterzwaard beleven. Gebruikmakend van de intuïtieve bewegingsbesturing óf de nieuwe knoppenbesturing beleven spelers een avontuur vol puzzels, ontdekkingen en actie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box