Beleef de dag met Cloe, Jade en Sasha voor de DS

thumbnail

THQ Inc. kondigt vandaag aan dat Bratz Super Babyz vanaf vrijdag 15 februari in de Benelux verkrijgbaar is op de Nintendo DS. Gebaseerd op de DVD met dezelfde naam, laat de videogame spelers toe om de spanning van de film te doen herleven, wanneer de Babyz hun recente fantastische machten gebruiken om de burgers van Stylesville te helpen door tegen de boosaardige invallende vreemdelingen te strijden. Bratz Super Babyz is geschikt voor alle leeftijden; de consumentenadviesprijs is €42,50.

In Bratz Super Babyz, zullen spelers aan de slag gaan als alle vier de Bratz Babyz, Cloe, Jade, Sasha and Yasmin, wanneer zij proberen de “Transformator” terug te krijgen, die de Babyz in super helden heeft getransformeerd. De game omvat super held missies, zoals het vangen van een tasjesdief, het stoppen van een bullebak en het vinden van een verloren puppy. Spelers zullen elk van de individuele super machten van de Babyz kunnen uitvoeren door de unieke DS controles te gebruiken, inclusief met de DS Microfoon om Cloe’s Super screeuwkracht te verrichten. De game zal spelers ook toestaan het Spookhuis Doolhof, Bumper Auto’s en andere spannende mini-games te ontdekken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box