Beleef de bekendste missies van James Bond in 007 Legends

thumbnail

Om de 50e verjaardag van de James Bond-franchise te vieren, stuurt Activision Publishing Inc., onderdeel van Activision Blizzard, Inc., je terug in de tijd! Beleef de bekendste en meest intense undercovermissies van de populaire Bond-films met 007 Legends.

De unieke Bond-game 007 Legends bevat een origineel verhaal dat zes klassieke Bond-films met elkaar verbindt. De game sluit af met de langverwachte 23e Bond-film SKYFALL en biedt zo de meest diverse Bond-game tot nu toe! Net als in de films kun je in 007 Legends aan de slag met hypermoderne spionagegadgets, stoere voertuigen en een groot wapenarsenaal, waaronder Bonds trouwe Walther PPK. Reis naar exotische locaties en gebruik de klasse en stijl van Bond om beruchte schurken en hun brute handlangers uit te schakelen, indrukwekkende stunts uit te voeren en kennis te maken met de bloedmooie Bond-vrouwen.

“Om te vieren dat we al 50 jaar kunnen genieten van de avonturen van deze superspion, biedt 007 Legends een verzameling van zijn beroemdste momenten. Dit is de slimste en spannendste Bond-game tot nu toe!”, aldus David Oxford, uitvoerend vicepresident van Activision Publishing, Inc. “Het kan best uitdagend zijn om een verhaal te maken dat zes populaire en toch heel verschillende Bond-films met elkaar verbindt. Maar samen met EON Productions is het onze ontwikkelaar Eurocom gelukt om een unieke en spannende Bond-game te maken.”

Naast het verhaal van 007 Legends kun je ook genieten van de populaire Mi6 Ops Missions voor één speler. Deze missies maakten hun debuut in GoldenEye 007: Reloaded en dagen je uit om extra missies te voltooien waarin je moet sluipen en gadgets gebruikt om een topscore neer te zetten in de online-klassementen. Voor het eerst kruip je in de huid van één van Bonds handlangers of één van de schurken, zodat je missies zowel door hun ogen beleeft als door die van 007. De multiplayer van James Bond bevat missies voor vier spelers op een gedeeld scherm en onlinespellen met nieuwe maps, wapens en personages uit 50 jaar James Bond. Dankzij de gadgets, de uitgediepte stealth en spionnentrucs kun je nu echt in de huid kruipen van de populairste spion ter wereld.

Ben jij de stijlvolste, slimste en dapperste undercoveragent? Voor de best bewaarde informatie over 007 Legends ga je naar de officiele website, www.007Legends.com. Hier kun je elke week beloningen, extra’s voor in het spel en informatie over 007 Legends vrijspelen. Bovendien kun je ontdekken welke zes Bondfilms het verhaal vormen van deze game.

007 Legends ligt deze herfst in de winkels en is ontwikkeld door Eurocom, onder licentie van EON Productions Ltd. En Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Inc. (MGM) voor het the Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation 3 computer entertainment systeem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box