Belangrijke patch voor Cyberpunk 2077 uitgesteld naar maart

thumbnail

CD Projekt RED heeft patch 1.2 voor Cyberpunk 2077 uitgesteld naar maart. De update werd nog deze maand verwacht maar zal nu pas later uit gaan komen. Het uitstel is nodig vanwege de recente cyberaanval op het bedrijf. Patch 1.2 is een forse update en moet diverse bugfixes en kwaliteitsverbeteringen brengen. Tevens wordt ook de performance verbeterd van het spel. De update moet in de tweede helft van maart gaan lanceren. Volgens de roadmap van de game is update 1.2 de laatste belangrijke update. Daarna zullen er nog kleinere updates gaan komen en komt ook gratis downloadbare content uit voor het spel. De review van Cyberpunk 2077 op onze website kun je hier vinden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Reiverdemon
  Lid
  358
  1 maand geleden

  Neem de tijd maar. De hype om deze game is toch al weg, dus daarvoor hoef je niet meer te haasten. Speel hem ooit wel 1x in de budgetbak als complete/game of the year edition.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box