Bekijk nog voor de pc-release de Loop Hero-trailer

thumbnail

Loop Hero, de spannende ‘old school’ adventure game van de veelzijdige ontwikkelaar Four Quarters, begint morgen, 4 maart, aan een eindeloos avontuur op PC (Steam). Onverschrokken gamers zijn uitgenodigd om de eindeloze cirkel van wanhoop waar de wereld van Loop Hero zich in bevindt, te doorbreken. Om alvast in de stemming te komen voor dit oneindige avontuur presenteert Four Quarters de launch trailer.

Speel met een constant uit te breiden deck vol magische kaarten om vijanden, gebouwen en terrein op de juiste plek te zetten. Het uiteindelijke doel is om de vergeten herinneringen van jouw held boven te krijgen en zo de natuurlijke orde in de wereld te herstellen.

Voor elk gevecht maak je gebruik van krachtige loot die bruikbaar is voor iedere heldenklasse. Ook kan je het kamp van de overlevenden uitbreiden om zo ieder avontuur in The Loop nog krachtiger te maken. Speel nieuwe klassen, nieuwe kaarten en sluwe ‘guardians’ vrij in het meeslepende verhaal om de oneindige ontmanteling van de realiteit te doorbreken.

Geen avontuur in Loop Hero is hetzelfde. Enkel de meest stoere en vindingrijke held kan de onheilige wachters verslaan in een groots verhaal met als inzet de wereld.

Je komt meer te weten over de mysteries van The Loop op loophero.com Met ieder bezoek komt er nieuwe informatie vrij over geheimen zodat je snel aan je eigen eindeloze avontuur kan beginnen op Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box