Begin vandaag een kleurrijke en mystieke reis in Legend of Mana

thumbnail

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat  Legend of Mana, de geremasterde versie van het vierde deel in de Mana-serie, nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en STEAM.

In Legend of Mana gaan spelers op reis om de mystieke Mana Tree te vinden die hen in een droom is verschenen, om vervolgens te ontdekken dat de wereldkaart leeg is. In de loop van het avontuur kunnen spelers speciale artefacten verzamelen die ze op de kaart kunnen plaatsen om steden en kerkers tot leven te brengen via het unieke Land Creation-systeem. Daarnaast kunnen spelers eieren verzamelen en uitbroeden om monsters te krijgen die tijdens gevechten een pootje kunnen helpen. Op basis van de keuzes die spelers maken kunnen ze op verschillende manieren in het verhaal vorderen, wat elke speler een persoonlijke en unieke gameplay-ervaring biedt.

Legend of Mana laat spelers genieten van geremasterde beelden en nieuwe arrangementen van bepaalde nummers van de prachtige soundtrack, waaronder ‘Hometown of Domina’. Spelers kunnen zelf wisselen tussen de nieuwe en originele soundtrack. De game introduceert ook de minigame ‘Ring Ring Land’, die daarmee voor het eerst in het Westen beschikbaar komt. Tijdens hun reizen kunnen spelers een kleurrijke cast van personages ontmoeten, in realtime tegen angstaanjagende monsters strijden en de uitgestrekte wereld van Fa’Diel verkennen, om op die manier steeds verder te vorderen in het tijdloze verhaal van Legend of Mana.

Legend of Mana is nu digitaal verkrijgbaar voor de prijs van € 29,99 digitaal beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en pc (STEAM). Spelers die Legend of Mana vóór 23 juli aanschaffen ontvangen een vroege aankoop-beloning, zoals tien avatars en een speciaal Legend of Mana-thema op het PlayStation 4-systeem of een Legend of Mana-bureaubladachtergrond op pc (STEAM). Ga voor meer informatie naar: https://square-enix-games.com/en_GB/games/legend-mana

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box