Begin je workouts op 13 mei 2022 met Let’s Get Fit

thumbnail

Let’s Get Fit, de komende fitness-game van Voxler en Exkee, heeft een releasedatum: de game zet je vanaf 13 mei 2022 in beweging en is nu beschikbaar voor pre-orders.

Let’s Get Fit biedt spelers het beste van sportieve workouts en gaming met een combinatie van de Joy-Con™ Controllers en de Sports Strap Set. De nauwkeurige registratie van hun bewegingen helpt spelers de oefeningen correct uit te voeren en garandeert dat ze het meeste uit hun workout-routines halen. Het brede aanbod aan trainingsmogelijkheden omvat diverse pre-made workouts maar biedt spelers ook mogelijkheden om zelf uitdagingen samen te stellen uit de 100 oefeningen van Let’s Get Fit.

“De gezondheidsvoordelen van fysieke activiteit (cardiovasculair, musculoskeletaal en psychologisch) zijn algemeen bekend. Let’s Get Fit maakt het voor iedereen gemakkelijk om thuis te trainen, dankzij een goed ontworpen game die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde spelers, met een leuke en motiverende virtuele coach. De oefeningen zijn ontwikkeld in samenwerking met experts uit de sport- en gezondheidssector, en zo gemaakt dat ze veilig door het hele gezin kunnen worden uitgevoerd.Het verbeteren van je conditie, gewichtsverlies, bestrijding van klachten, verbeteren van je slaap en je algemene welbevinden… het is allemaal mogelijk met deze toegankelijke en leuke game, zonder dat je ervoor de deur uit hoeft,” aldus medisch expert Dr. Yann Mossler, die nauw betrokken was bij de ontwikkeling van Let’s Get Fit.

De game bevat een uitgebreide tutorial en gedetailleerde instructies, waarbij spelers de bewegingen vanuit elke hoek kunnen bekijken. Dit, plus de grote diversiteit aan workout-routines, maakt van Let’s Get Fit de perfecte fitness-game.

De straps zijn inbegrepen bij de fysieke editie maar ook apart verkrijgbaar.

Over Let’s Get Fit

Let’s Get Fit biedt pre-made workouts maar ook de opties om zelf eindeloos veel workout-routines samen te stellen. Spelers kunnen kiezen uit een breed scala aan oefeningen, variërend van gymnastiek tot trainingen met hoge intensiteit. Daarmee kunnen spelers zowel het hele lichaam als specifieke spiergroepen trainen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box