BBC’s iPlayer komt ook naar de PlayStation 3

thumbnail

De BBC heeft bevestigd dat er momenteel gewerkt wordt aan een PlayStation 3 editie van de iPlayer, de populaire service die momenteel online erg veel wordt gebruikt. Omdat de console nog een relatief oudere versie van de Flash player gebruikt moet Flash 9 vernieuwd worden met een minieme update om compatibiliteitproblemen te kunnen voorkomen. Anthony Rose, hoofd van de Online Media Group van de BBC Future & Media Technology sector heeft dat bekend gemaakt. “Onze Flash developers werken momenteel hard aan de updates.

Voor de mensen die niet bekend zijn met de iPlayer: Het gaat hier om een streaming service die het mogelijk maakt om het laatste BBC TV en Radio nieuws van de laatste 7 dagen te kunnen volgen op het internet. Binnenkort zal dit dus ook op de PS3 mogelijk zijn. Momenteel ondersteunen Windows, de Mac en onder andere Linux deze service al. Ook de iPhone draait de software inmiddels.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box