BBC valt Sony wederom aan betreffende YLOD-issue

thumbnail

Vorige week wist Sony zorgen te uiten rondom een episode van Watchdog, welke zich zou richten op de Yellow Light of Death, welke volgens het programma te vaak zou voorkomen. De fel bekritiseerde show heeft voor veel reacties gezorgd, welke vooral negatief bleken. ‘Ongefundeerd’ en ‘amateuristisch’ zijn enkele sleutelwoorden wat dat betreft, maar het programma legt zich niet neer bij de reacties van Sony en de kijkers. In de show van deze week heeft de Watchdog namelijk weer de aanval ingezet. Er zouden volgens de dhow zo’n 430 andere mensen gezegd hebben dat zij een YLOD meegemaakt hebben, en sommige bezitters zouden zelfs al toe zijn aan hun vierde PS3-unit. Sony blijft er echter bij dat zij geen foutieve hardware in de PS3 hebben zitten en dat de aanwezigheid hiervan nooit daadwerkelijk bewezen is. De YLOD is dan ook een zeer beperkte error die vrijwel nooit voor zou moeten komen volgens het concern.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  11 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik snap echt niet waarom PS3 bezitters hier pissig over zijn. Watchdog wil in princiepe een verlengde garantie bereiken en jullie zeggen nee hoeft niet :S

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ook een kapotte PS3 gehad. Gelukkig nog binnen garantie, dus opgestuurd. Acht weken erna had ik dat ding nog steeds niet. Het spel dat er in zat kreeg ik nog eens 6 weken erna. Zo’n goede klantenbediening dus ook weer niet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  iemand misschien een link van de vorige show..? Wil de simpele zielen zien

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Maar wat zijn dan 430 gebruikers op de 2 miljoen consoles die in de UK zijn verkocht. Daarom is het een triest programma de percentages die in het programma worden gehanteerd vallen ver onder de normale norm.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  :clap: Jezus wat een loze reacties weer. Jullie hebben geen YLOD gehad dus bestaat het niet. Nou ik kan je dus vertellen dat ie wel degelijk bestaat. 1 Maand geleden was ik BF1943 aan het spelen en na een kwartier pats zwart scherm. Ik opnieuw de ps3 opstarten en na 5 sec. geel lampje en daarna rood knipperend. Mijn garantie was verlopen maar heb kostenloos een gerepareerd model gekregen. Dikke plus voor Sony, maar een apparaat van 600,- moet niet na 2 jaar stuk gaan. En hoe de fuck kun je niet goed met je PS3 omgaan. Die van mij… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  @die gast boven mij: inder daad heb er ook 1 maal last van gehad kreeg direkt een nieuwe en het mooiste is dat mijn garantie al 3 maanden voorbij was en die jongen bij Sony mij gewoon kosteloos een vervangende unit opstuurde dus geen kwaad woord over de Sony service wat mij betreft;)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  onzin hierboven, ik kreeg na 1.5 jaar de YLoD, belde Sony op stuurde de PS3 op en had binnen 8 dgn een fonkelnieuwe???8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  De show krijgt wel gelijk. Er zijn steeds meer en meer mensen die het problemen rapporteren. Je mag je nog gelukkig prijzen als je een oude PS3 hebt die het nog perfect doet. En de Pauperfanboys doen er weer alles aan om het in de doofpot te stoppen. De gast hierboven met zijn M$ verhaal bewijst het weer.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik denk inderdaad dat de ylod gewoon gebruiker error is geweest inderdaad door er niet goed mee om te gaan… Maar da t M$ betaald heeft om sony door het slijk te halen vind ik wel erg vergezocht.


  Naar boven
  11
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx