Bayonetta speelbaar in Anarchy Reigns

thumbnail

SEGA Japan en PlatinumGames hebben de Japanse reserveringscampagne aangekondigd voor ANARCHY REIGNS. Japanse spelers die het spel reserveren, kunnen met het beroemde Bayonetta-personage spelen in de online multiplayermodi van ANARCHY REIGNS. Deze aankondiging heeft alleen betrekking op de Japanse markt, maar we kunnen inmiddels bevestigen dat het Bayonetta-personage ook in de Westerse versie van het spel zal zitten.

In de komende weken zullen de plaatselijke kantoren of distributeurs van SEGA meer informatie geven over de plannen voor ANARCHY REIGNS in jouw regio.
Omdat iedereen het geweldig vindt om Bayonetta in actie te zien, volgt ondertussen een link naar een video over de beroemde heks, die vanochtend in Japan is uitgebracht: http://youtu.be/EeO1n7fL_zE.

Daarnaast kunnen we nog twee geweldige nieuwe functies in ANARCHY REIGNS aankondigen:

– Naast de campagnemodus waarin je de verhalen van Jack en Leo kunt spelen, heeft het spel nog talloze multiplayermodi. Vier daarvan zijn al onthuld (Deathmatch, Battle Royale, Survival and Death Ball), maar nu kunnen we aankondigen dat er in ANARCHY REIGNS bij elkaar niet minder dan 11 zeer uiteenlopende multiplayermodi beschikbaar zullen zijn!

– Zoals altijd wordt de lat weer hoger gelegd als PlatinumGames naar een nieuw genre gaat, en dit is het moment waarop online multiplayervechtspellen een stap vooruit moeten gaan doen. Afhankelijk van de spelmodus kun je niet alleen met 2, 4 of 8 spelers online vechten. Nee, je kunt op elk moment met maximaal 16 (zestien!) spelers de confrontatie aangaan. Dus bereid je voor op grootschalige contactgevechten zoals die nog nooit zijn vertoond!

ANARCHY REIGNS is vanaf 3 en 6 juli 2012 verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360 in respectievelijk de VS en de Europese regio.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box