Battlefield 2042 Season 6: Dark Protocol in-game-evenement aangekondigd

thumbnail

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 6: Dark Protocol aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 31 oktober t/m 14 november en introduceert een 12v12 Killswitch-modus.

Verborgen in de Buiten-Hebriden van Schotland verplaatst de strijd zich naar een geheime technische onderzoeksfaciliteit genaamd The Boreas Facility. In de faciliteit heeft de zelf ontwikkelde AI-technologie de controle overgenomen om zogenaamde ‘Geists’ te creëren. Dit zijn synthetische soldaten die door AI bestuurd worden. In Dark Protocol verdienen spelers beloningen en kunnen ze deelnemen aan een nieuwe tijdelijke Killswitch-modus.

Killswitch is een gloednieuwe spelmodus waarin 24 spelers in teams van 12 tegen elkaar strijden om controle over het gebied te krijgen. De spelmodus is speelbaar op de maps Redacted, Manifest, Hourglass en Spearhead. Spelers creëren tot 40 Geists voor hun team en gebruiken ze tegen vijanden om controle over het gebied veilig te stellen. Het gevecht speelt zich af in kleine ruimtes waarin spelers worden blootgesteld aan claustrofobische vuurgevechten. Vertrouwen in hun gadgets, middelen en teamgenoten is van groot belang om de voortdurend bedreigde ruimte te verdedigen.

Neem hier een kijkje voor het volledige blogbericht over het in-game-evenement. Bezoek de website van Battlefield 2042 of volg de game op YouTube, X (voorheen Twitter) of Instagram voor meer informatie over de verschillende edities van Battlefield 2042, ‘Dubbele Versie’ voor aankopen van current-gen-edities, acties voor EA Play- en EA Play Pro-leden en alle andere details.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx