Battlefield 2042 Season 4: Eleventh Hour is nu beschikbaar

thumbnail

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 4: Eleventh Hour uitgebracht. Het seizoen voegt heel veel content toe aan de game, waaronder een gloednieuwe map, een Specialist, meerdere wapens, een voertuig, 100 nieuwe Battle Pass-tiers en nog veel meer.

In Season 4 verhuist het strijdveld naar Zuid-Afrika, waar spelers het tegen elkaar opnemen op de nieuwe map Flashpoint. De rotsachtige landschappen van de regio bieden spelers een unieke reeks uitdagingen. Voertuigen kunnen buiten goed manoeuvreren, terwijl spelers binnen in nabijheidsgevechten verstrikt raken.

De nieuwste Specialist en hinderlaag-expert is Camila “Blasco”, die zich met haar verkenningstraining en aangepaste tactische uitrusting door het landschap kan verplaatsen zonder bewegingsdetectors te activeren. Haar X6-Infiltration Device voorkomt dat vijandige apparatuur haar in het vizier kan houden, verstoort actieve spotting-technologie en creëert zogeheten dead zones. Hierdoor wordt vijandige technologie binnen haar bereik gelokaliseerd en onthuld totdat deze wordt vernietigd of gedeactiveerd.

Hieronder een overzicht van welke content spelers tijdens Season 4 nog meer kunnen verwachten:

 • Nieuw wapen: Super 500 Shotgun Sidearm – Een compact vuurwapen dat bedoeld is voor inbraakdoeleinden, maar ook kan worden aangepast voor zeer nabije gevechten.
 • Nieuw wapen: RM68 – Een configureerbaar aanvalsgeweer met een ingebouwde knaldemper die tegenwicht biedt voor verbeterde stabiliteit en terugslagcontrole.
 • Nieuw wapen: AC9 SMG – Een licht machinegeweer met speciale ergonomie om maximale controle te geven wanneer snel vanuit de heup wordt gevuurd.
 • Nieuw wapen: RPT-31 LMG – Een groter machinegeweer met een lage vuursnelheid, zware patronen, zeer hoge kogelsnelheid en uniek “flip-scope”-accessoire.
 • Nieuw gadget: SPH Explosive Launcher – Kleefbommen die kunnen worden bevestigd aan spelers, objecten en voertuigen, waardoor dit het perfecte vernietigingsinstrument en anti-infanteriegevechtswapen is.
 • Nieuw voertuig: CAV-Brawler – Dit wendbare IFV-voertuig doorkruist kleine ruimten en beschermt soldaten. Naast de actieve bedreigingsdetectie en een verdedigingssysteem dat granaten in alle richtingen werpt, fungeert dit voertuig als een teamspawner, waardoor teamgenoten naast het voertuig kunnen spawne (zelfs als het vol is).

Deze toevoegingen zijn beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de niet-betaalde Battle Pass van Battlefield 2042*. Spelers kunnen extra cosmetische items ontgrendelen via de premium Battle Pass**.

Spelers kunnen hun rol op het strijdveld blijven bepalen in Season 4 met de meest recente update voor het klassensysteem, die Specialists toewijst aan een van de vier klassieke en bekende klassen: Assault, Engineer, Recon en Support. Het klassensysteem bepaalt ook de uitrustingen waartoe Specialists toegang hebben, en creëert zo een gestructureerdere en begrijpelijkere rol voor spelers.

Daarnaast kunnen spelers later dit seizoen uitkijken naar een gewijzigde versie van de map Discarded, met verbeterde zichtlijnen en zichtbaarheid, diverse soorten dekking om infanteriegevechten te verbeteren, betere controlepunten, geheel nieuwe gebieden op de map en nog veel meer.

Neem hier een kijkje voor meer informatie over Season 4: Eleventh Hour. Bezoek de website van Battlefield 2042 of volg de game op YouTubeTwitter of Instagram voor meer informatie over de verschillende edities van Battlefield 2042, ‘Dubbele Versie’ voor aankopen van current-gen-edities, acties voor EA Play- en EA Play Pro-leden en alle andere details.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx