Battlefield 2042 Season 3: Battle of Nordvik in-game event aangekondigd

thumbnail

Met het derde seizoen van Battlefield 2042 in volle gang, heeft het ontwikkelingsteam vandaag het nieuwste Battle of Nordvik in-game event onthuld dat op 20 december van start zal gaan.

Battle of Nordvik is vanaf dinsdag 20 december drie weken lang beschikbaar, met elke week een andere unieke spelerervaring. Het event omvat onder andere een 32 tegen 32 Conquest Assault-modus met een focus op snelle oorlogsvoering op de grond. Daarnaast bevat het event een 16 tegen 16-variatie op de Conquest-modus, die ook wel bekend staat als Retribution. Tot slot bevat het event de Breakthrough Chaos-modus, die een verhoogde intensiteit ten opzichte van andere modi heeft en daarbij ondersteuning biedt voor maximaal 128 spelers op pc en next-gen consoles.

Spelers die elke week Ribbons verdienen, krijgen toegang tot unieke beloningen van die week. In de Store vinden spelers gratis bundels die naast deze beloningen te verzilveren zijn, plus twee nieuwe bundels die men kan kopen.

Lees het blogbericht hier voor meer informatie over Season 3: Battle of Nordvik.

Het event loopt parallel met de komende PlayStation Free Access-periode, die morgen begint en loopt tot 24 december om 17:00. Spelers kunnen het spel uitproberen en meteen profiteren van de nieuwe Battle of Nordvik-content.

Voor meer informatie over de verschillende edities van Battlefield 2042, ‘Dubbele Versie’ voor aankopen van current-gen edities, acties voor EA Play- en EA Play Pro-leden en alle andere details bezoek je de website van Battlefield 2042 of volg je de game op YouTubeTwitter of Instagram.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  hurtmature
  Gast
  hurtmature
  1 maand geleden

  Unikalne wrażenia gracza. Wypróbowałem grę i od razu skorzystałem z nowej zawartości Battle of Nordvik. Świetny Drive Mad


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx