Bandai Namco Europe brengt een favoriete anime naar battle royale in My Hero Ultra Rumble

thumbnail

De toonaangevende videogame-uitgever en -ontwikkelaar Bandai Namco Europe heeft vandaag MY HERO ULTRA RUMBLE aangekondigd, een free-to-play online multiplayer Battle Royale-game gebaseerd op de populaire anime-serie.  De game werd onthuld tijdens het Bandai Namco “Summer Showcase” panel op Anime Expo 2022 in Los Angeles, waar het bedrijf ook aankondigde dat er nu pre-registraties open zijn voor een Closed Beta Test op PlayStation 4 die loopt van 18-21 augustus. MY HERO ULTRA RUMBLE is ontwikkeld door BYKING, de studio achter de MY HERO ONE’S JUSTICE-serie, en komt naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows pc via Steam.

In MY HERO ULTRA RUMBLE gaan spelers als Heroes of Villains de strijd aan met één van de acht teams voor drie spelers op uitgestrekte levels door de hele stad. Door klassieke My Hero-personages te besturen, kunnen fans hun eigenaardigheden optimaal benutten om vijanden aan te vallen en met hun team samen te werken om gevechten te overleven. Spelers kunnen ook bijdragen aan de overwinning van hun team door burgers op het veld te redden of te intimideren om krachtige voorwerpen te verkrijgen die de uitkomst van de strijd kunnen bepalen.

“De wereld van My Hero en zijn kleurrijke cast van helden, schurken en hun eigenaardigheden bieden de perfecte setting voor een leuke en uitzinnige free-to-play Battle Royale-ervaring die trouw blijft aan de thema’s en sterke punten van de serie,” aldus Aoba Miyazaki, Producer bij Bandai Namco Entertainment. “We staan te popelen om onze kijk op team-based Heroes vs. Villains gameplay te delen via onze eerste Closed Beta test, en we kunnen niet wachten om met de community samen te werken om van MY HERO ULTRA RUMBLE een spannende Battle Royale ervaring te maken voor fans en spelers van online multiplayer games.”

MY HERO ULTRA RUMBLE’s aankomende PlayStation 4 Closed Beta zal in twee fases verlopen:

 • Fase 1: Begint op 18 aug. om 04:00 uur en eindigt op 18 aug. om 12:00 uur

Fase 2: Begint op 19 aug. om 04:00 uur en eindigt op 21 aug. om 20:00 uur

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx