Ballantine’s werkt samen met Mad Moxxi van de Borderlands game

thumbnail

Vandaag kondigt Mad Moxxi, uit de veelgeprezen Borderlands franchise, een tweede limited release van haar befaamde Ballantine’s Moxxi’s Bar Edition aan. Het mag dan wel Moxxi’s tweede release zijn, maar het is de allereerste keer dat Vault Hunters in Nederland de fles in handen kunnen krijgen!

Na haar benoeming tot Ballantine’s Scotch whisky’s Chief Galactic Expansion Officer in 2022 heeft Moxxi onvermoeibaar gewerkt, waarbij haar eerste fles Scotch in recordtijd uitverkocht was. Sindsdien reist ze samen met haar dierbare oude vriend George Ballantine door de Melkweg, op zoek naar nieuwe manieren om Ballantine’s naar nog onbekende gebieden te brengen. Als gevolg hiervan is Pandora’s favoriete barvrouw, na urenlang nauwgezet zakendoen, teruggekeerd om een speciale tweede release van haar beroemde Scotch naar de gelukkige Vault Hunters in Nederland te brengen.

De nieuwe limited edition wordt geleverd met spannende updates, waaronder een on-bottle feature van George Ballantine. Een Echo Device skin zal beschikbaar zijn als in-game beloning in Borderlands 3, waardoor spelers kunnen pronken met een gloednieuwe look.

Ondanks het nieuwe uiterlijk heeft Moxxi’s Bar Edition 2.0 dezelfde befaamde smaak van Ballantine’s Finest, geliefd van Pandora tot Eden-6 en daar voorbij.

“De mensen vroegen erom en, nou ja, ik doe het graag,” zegt Moxxi. “Mijn Moxxi’s Bar Edition is terug met een geheel nieuwe look! Mijn goede vriend en partner, George Ballantine, ziet er gewoonweg verrukkelijk uit op het label. Als George en ik samen zijn, zijn de zaken altijd lucratief. Ik kan niet wachten tot jullie mijn waren weer in handen krijgen, schatjes. Grijp deze kans nu. Het zal niet lang duren!”

Mensen die gevestigd zijn in Nederland kunnen nu naar deze link gaan om Moxxi’s Bar Edition 2 te ontdekken. Ontdek Moxxi’s persoonlijke aanbevelingen om te genieten van Ballantine’s in Moxxi’s Bar of thuis, met de door Borderlands geïnspireerde drankjes zoals Moxxi’s Mule, Apocalypse Spritz en meer.

Je kunt op de hoogte blijven van Moxxi’s activiteiten door met haar te connecten op LinkedIn en X/Twitter, en haar te volgen op www.ballantines.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx