Baldadigheid in overvloed in Warcraft Rumble Seizoen 5, vanaf 17 april!

thumbnail

Het vijfde seizoen van Warcraft Rumble staat voor de deur en brengt een gloednieuwe mini van een mysterieuze nieuwe familie met zich mee, evenals een geheel nieuwe manier voor jou en je gildegenoten om te spelen!

In ons nieuwste seizoen betreedt de even moordlustige als schattige Faerie Dragon de strijd. Met haar veelzijdige talenten en vermogen om onzichtbare vijanden te detecteren, voegt ze een geheel nieuwe laag van sluwe strategie toe aan je legeropbouw. Hoewel ze kwetsbaar is voor ranged attackers, kan ze een reeks ondersteunende en damage-dealing vaardigheden bieden om bondgenoten te helpen bufferen, langs vijanden te sluipen of zelfs zichzelf uit de weg te niezen.

Bovendien staat de Darkmoon Faire op het punt om de miniatuurwereld van Warcraft Rumble aan haar tourschema toe te voegen, later in seizoen 5! Om de week opent Silas Darkmoon de deuren van zijn fascinerende verzameling curiosa, met uitdagingen om te voltooien en prijskaartjes om te winnen. Elk ticket dat je verdient, wordt gedeeld met je gildegenoten en kan worden besteed aan geweldige nieuwe beloningen naar keuze.

Tijdens hun eerste bezoek aan Warcraft Rumble zul je merken dat kisten en goudknooppunten in aangetaste maps zijn vervangen door Darkmoon Faire Chaos Chests. Open ze op eigen risico – het gerucht gaat dat ze gevuld zijn met wilde en onvoorspelbare magie!

Bezoek onze blog voor meer informatie over de Faerie Dragon en Darkmoon Faire!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx