Back 4 Blood moeilijkheidsgraad moet nog wat meer verlaagd worden

thumbnail

Back 4 Blood is een flink uitdagende shooter. Het spel is zelfs nog altijd moeilijker dan de intentie was van de ontwikkelaar. Via de Kotaku lezen we dan ook dat de developer nog altijd bezig is met updates om de moeilijkheidsgraad wat lager te krijgen. Eerder kwam er al een patch welke het aantal tegenstanders zou moeten verlagen maar nog altijd is het spel voor veel mensen te lastig. De developer zegt dat een uitdaging goed is voor de replay-waarde, maar dat het in deze game soms wel wat te hoog is gegrepen voor veel spelers.

Back 4 Blood is een first-person co-op zombieshooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-reeks met zenuwslopende, dynamische moment-tot-moment-gameplay en veelzijdige, aanpasbare actie om spelers steeds weer terug te laten komen. Het Back 4 Blood-verhaal speelt zich af na een catastrofale uitbraak waarbij het grootste gedeelte van de mensheid ofwel is vermoord ofwel geïnfecteerd door de parasiet Devil Worm. Gehard door de onuitsprekelijke gebeurtenissen en vastberaden om te vechten voor het laatste beetje mensheid, komt een groep apocalypseveteranen genaamd de Cleaners bijeen om de strijd aan te gaan met de geïnfecteerde verschrikkingen bekend als de Ridden, om zo de wereld terug te claimen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box