Bach: Xbox 3 moet ook weer als eerste op de markt verschijnen

thumbnail

Microsoft heeft duidelijk gemaakt dat zij weer de eerste willen zijn in de volgende generatie met het introduceren van een console. Robbie Bach, Entertainment & Device division baas, heeft dit duidelijk gemaakt via de website van Computerandvideogames. In het gesprek zegt de man dat de Xbox 3 de eerste console moet zijn die op de markt zal verschijnen de volgende generatie. De woordvoerder zegt dat het een goede keuze is geweest bij de Xbox 360 om deze als eerste op de markt te zetten. Het is dan ook goed voor Microsoft uitgepakt, daar waar het met de eerste Xbox nog flink de mist in ging, mede door de late introductie van de unit. Vooral de voorsprong met de game developers, die eerder kunnen starten en testen met de console was een groot pluspunt denkt Bach.

De man vertelt verder dat men nog een tijdje wil doorgaan met de Xbox 360. Echter dacht men al aan de volgende generatie toen de 360 werd geïntroduceerd. “We denken constant aan het verbeteren van technologie, zo ook voor het introduceren van de 360.” Verwacht wordt dat er geen nieuwe generatie console zal gaan verschijnen voor 2010.

“It has given us a leg up with game developers. It has given us a leg up from an economics perspective. It helped us expand Xbox Live quickly. At a strategy level, if you asked if we wanted to be first again, I would say yes.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Volgens mij duurt het nog wel even voordat de xbox 3 of 720 komt.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Tuurlijk ben ik ook benieuwd. Straks krijgen we allemaal virtuele helmen en die shit. Maar je kan met Natal ook gewoon mw2 spelen of gow2 of zoiets?


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx