Baby’s zijn nu beschikbaar in De Sims 4

thumbnail

Electronic Arts Inc. en Maxis hebben vandaag een nieuwe grote update voor het iconische levenssimulatiespel De Sims 4 uitgebracht. De update introduceert een gloednieuwe levensfase – Baby’s – en is nu beschikbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Om te genieten van alles wat de update te bieden heeft, kunnen Simmers een baby adopteren, hun favoriete O jaa!-plek opzoeken, rechtstreeks op Creëer-een-Sim (CES) klikken, of een nieuwe interactie getiteld ‘Wetenschapsbaby’ uitproberen. De laatstgenoemde interactie maakt het voor Sims mogelijk om hun DNA te gebruiken en door middel van wetenschap een baby te krijgen. Via CES kunnen spelers hun baby creëren en aanpassen met een breed scala aan snoezige outfits, kapsels, eigenschappen die de persoonlijkheid beïnvloeden en nog veel meer. Ook kunnen spelers hun droomkinderkamer inrichten met meubels en decoraties die perfect zijn voor een goede nachtrust van hun baby.

Net als in het echte leven ontwikkelen baby’s de mogelijkheid om behoeften, emoties en gevoelens uit te drukken. Verzorgers kunnen nieuwe manieren ontdekken om te spelen en voor hun baby’s te zorgen met de verschoontafel en speelmat. Bovendien kunnen familieleden van alle leeftijden de baby vertroetelen en kijken hoe de kleine Sim opgroeit. Hoe meer leden van het huishouden omgaan met de baby, hoe meer gehechtheid er ontstaat. Dit is essentieel voor de ontwikkeling van een baby en resulteert in speciale beloningseigenschappen die gedurende hun hele leven invloed hebben op de vaardigheid om gezonde relaties aan te gaan.

Simmers kunnen vanaf 16 maart nog meer diepgang en gameplay voor baby’s ontdekken via De Sims 4 Samen Groeien. Dit gloednieuwe uitbreidingspakket bevat nieuwe mijlpalen voor baby’s, waaronder het opdoen van nieuwe vaardigheden die de wereld van sociale interactie en verkenning voor baby’s openen. Met De Sims 4 Samen Groeien komen er ook 18 eigenaardigheden voor baby’s beschikbaar die spelers kunnen gaan ontdekken, en met drie per Sim is elke baby zeker uniek.

Kom hier meer te weten over de update. Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx