Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy officieel aangekondigd

thumbnail

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar GUST Studios kondigen met plezier een nieuwe game aan in hun populaire Atelier-franchise: Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy. Deze magische JRPG verschijnt komende winter in Europa voor de Nintendo Switch, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc’s via Steam.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy is een direct vervolg op Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout, een wereldwijde bestseller waar tot op heden al meer dan 420.000 exemplaren van zijn verscheept. In dit nieuwste deel in de Atelier-serie, keert Ryza triomfantelijk terug als hoofdrolspeler, waarmee ze het eerste personage in de franchise is die in twee opeenvolgende titels de heldenrol op zich neemt.

De nieuwe game werd onthuld tijdens de Japanse Nintendo Direct Mini van juli, waarin fans een eerste blik konden werpen op Ryza’s quest. Tijdens de officiële onthulling ging de teasersite van de game ook live. Op 29 juli 2020 worden meer details onthuld en gaat de officiële website live.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x