ASUS Republic of Gamers en Team WALL hosten grootschalig gametoernooi met mooie prijzen

thumbnail

ASUS Republic of Gamers en The Smash Universe hebben de handen ineen geslagen voor de organisatie van een grootschalig gametoernooi, waar Call of Duty: Warzone zal worden gespeeld. Hier doen niet alleen bekende namen als Team WALL (het gaming team van Afrojack), DJ Sven Fields en vThorben aan mee, maar ook kan iedere speler die het in zich denkt te hebben om als winnaar uit de bus te komen zich aanmelden. De hoofdprijs? Een ROG Strix SCAR 15 gaming laptop ter waarde van €2.199.-.

De komende twee weekenden hebben maar liefst 75 teams van twee personen de mogelijkheid om mee te doen aan het toernooi: er vinden sessies plaats op zaterdag 12 december en zaterdag 19 december. Trommel je beste teamgenoot op en kwalificeer je tijdens een van deze kwalificatieweekenden voor de grote finale op zondag 27 december. Naast andere spelers die zich hebben aangemeld kun je tegenstand verwachten van onder andere de volgende bekende namen:

Kijk live mee
Heb je geen mogelijkheid om mee te doen, maar wil je toch niets van de actie missen? Afrojack’s Team WALL zal de host zijn van de stream en de private matches worden uitgezonden via www.twitch.tv/teamwall.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box